>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

430 шт.
3 шт.
48 × 6.1 × 28 cm
7+
0 шт.

Опис

Розширюйте горизонти своїх пригод, вирушаючи рятувати тварин у далеку савану в наборі LEGO “Порятунок диких тварин Мії”. Ну і зрештою, не весь же час сидіти в Хартлейк-Сіті.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41717 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 430 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Фігурки рятувальників

Щоб рятувати тварин, потрібно бути хоробрим та вміти швидко реагувати. Саме для цього тут є:

  1. доктор Макена - головна у центрі порятунку тварин. У неї довге кучеряве волосся, рожева майка, джинсова жилетка, штани болотного кольору і світлі кеди. Має спеціальний інструмент – стетоскоп;
  2. Мія - шукачка пригод, що прибула на стажування. Її одяг більш, ніж підходить для роботи в савані, оскільки на ній смугаста майка, світла безрукавка, болотяні шорти і руді кеди. Аксесуар – рація;
  3. Джоаким - хлопець, який допомагає у центрі. Він у світлій тактичній безрукавці, білій футболці, блакитних штанях та зелених кедах. На шиї також рожева пов'язка. Його аксесуар - це камера.

Крім мініфігурок людей, у наборі LEGO також є фігурки тварин-мешканців савани: жираф, зебра та скорпіон.

Центр порятунку тварин

Цей центр - це двоповерхова сучасна будівля, переважно білого кольору. Спереду можна побачити помаранчеву колону з тваринним орнаментом. Нагорі встановлена ​​супутникова антена. Цілком будинок займає 16 сантиметрів заввишки, 24 завширшки і 7 завдовжки.

Усередині є все необхідне для успішного спостереження за тваринами та їх лікування. Серед іншого: мікроскоп, карта з місцезнаходженням тварин, умивальник, рентген та ваги. Також на першому поверсі можна виявити припаркований квадроцикл. Він виконаний у жовтому кольорі, має логотип центру на капоті та розрахований на 1 фігурку.

Допомога тваринам

Головна мета набору LEGO 41717 - спостереження та допомога тваринам і вже повірте, тут є чим зайнятися і докторові Макені, і стажерці Мії, і працівникові Джоакіму.

  • нагодуйте жирафа, що зайшов у гості листочком;
  • доставте зебру, що зламала ногу до центру і проведіть обстеження;
  • захистіть тварин від скорпіона та поселіть його в окрему печеру;
  • проведіть плановий огляд тварин, зважте їх та занесіть інформацію до картки;
  • зробіть фото дикої природи;
  • покатайтесь на квадроциклі до невеликої скелі.

І багато іншого, що тільки зможе придумати фантазія дитини.

Вирушайте разом з Мією на стажування до центру допомоги тваринам, познайомтесь зі співробітниками центру та весело проведіть час, допомагаючи тваринам у наборі LEGO “Порятунок диких тварин Мії”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари