>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
2 шт.
14.1 × 6.1 × 12.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Запропонуйте мешканцям Хартлейк-Сіті нові модні аксесуари, вирушивши продавати їх на пересувному магазинчику в наборі LEGO "Мобільний бутік моди", а можливо, прикупіть собі стильну обновку.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41719 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 94 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Мініфігурки набору

Даний набір можна віднести до невеликих, тому фігурок тут лише 2. Проте їх цілком вистачить для повноцінної гри, адже є продавець і покупець.

  • Стефані - дівчина, яка дотримується здорового способу життя і любить проводити час у компанії друзів. Тут вона у ролі продавця прикрас. На ній блакитний жилет, кулон у вигляді зірки, синя спідниця та сірі кеди. Волосся довге та світле, також для їзди на електроскутері у неї є рожевий шолом;
  • Камілла – чарівниця, яка виступає на ярмарку. Дівчина просто не може пройти повз таку крамничку і збирається прикупити прикраси для свого номера. Дівчина одягнена у бірюзовий комбінезон, золотий жилет та жовті кеди. Волосся рожеве і забране у два хвостики.

Пересувний магазинчик

Магазин у наборі LEGO "Мобільний бутік моди" незвичайний. Його особливість у тому, що він може доставити прикраси до будь-якої точки міста. Магазин складається з двох частин:

  1. сам бутік з великою вивіскою-бантом, дзеркалом, стільцем та аксесуарами;
  2. скутер для перевезення зі шоломом для Стефані.

Сполучені разом, вони займають 9 сантиметрів заввишки, 13 завдовжки і 3 завширшки. Так що магазин може проїхати не тільки скрізь у Хартлейк-Сіті, але й у Вас вдома. Колірна гама одна: бірюзовий, жовтий, оранжевий, білий та рожевий.

Щодо головного в цьому наборі - аксесуарів, то їх тут безліч: фен, ножиці, гребінець, губна помада, парфуми та різні бантики. Серед такої різноманітності, будь-хто вибере собі щось до душі.

На роботу або за покупками

Вибирайте, ким Ви будете сьогодні, працювати продавцем або поїдете за покупками стильних аксесуарів.

  • Якщо вибір впав на роботу, то перевіряйте чи добре все тримається в магазині, кріпіть його до скутера, надягайте шолом і вирушайте в місто в пошуках клієнтів.
  • Якщо ж сьогодні Ви в ролі покупця, то побачивши бутік, поспішайте приміряти на себе привезені прикраси. Подивіться в дзеркало, покрутіть на кріслі, щоб переконатися у виборі. Коли виберете, не забудьте розплатитися та побажати продавцю гарного дня;)

Додайте в свій Хартлейк-Сіті один із найновіших винаходів - пересувний магазин, який зможе дарувати красу в будь-якій точці міста у наборі LEGO "Мобільний бутік моди".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари