>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

63 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
4+
0 шт.
5.0

Опис

Не тільки всі ласуни міста, а й туристи Хартлейк Сіті вишиковуються в чергу, щоб спробувати пончики, приготовлені Лео. Приєднайтеся до нього та Ліанн у наборі LEGO “Магазин пончиків”, щоб продати чим більше солодощів та порадувати людей.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41723 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 63 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Фігурки продавців

У наборі ЛЕГО 41723 за прилавком кафе зібралося двоє друзів, щоб спільними силами залучити клієнтів та обслужити їх, почастувавши свіжими пончиками. Це такі мешканці міста:

  • Лео - хлопець, який нещодавно переїхав до міста та любить спорт. Але справжня його пристрасть - це випічка і він із задоволенням ділиться нею з близькими. Він одягнений у літню футболку, сорочку з короткими рукавами, рожеві подовжені шорти та сині кеди;
  • Ліанн - творча особистість, яка знайшла себе в мистецтві. Також дівчина дуже доброзичлива і з радістю допомагає іншим з їхніми ідеями. У цьому випадку – це продаж пончиків Лео. На Ліанн салатова в білу смужку футболка, джинсова куртка, короткі жовті шорти та рожеві кеди. Посмішка на її обличчі сигналізує про те, що дівчина вже чекає не дочекається, коли на горизонті з'являться перші покупці.

Також у наборі є біла пташка. Хоч і маленька, але настільки дружна команда має всі шанси стати найкращим кафе з пончиками та незабаром почати думати про розширення.

Початок бізнесу

Щоб розпочати продаж пончиків, у наборі потрібно зібрати прилавок та розмістити частування у ньому. Оскільки набір орієнтований дітей 4 років, він має у собі технологію “вчися будувати”. Це означає збільшені у розмірі деталі та просте складання. Наприклад, основа кіоску збирається всього з декількох деталей - стін і можна починати розміщувати плити, касові апарати та інші необхідні речі. Також у наборі є екологічний мотоцикл та столик, за яким можна поласувати пончиками.

Почніть приготування пончиків у кіоску, замішуючи тісто в мисці, додаючи ягоди і випікаючи в духовці. Після того, як вони готові, можна виставляти випічку на вітрину та мити посуд. Тут Лео дзвонить телефон і милий голос у трубці просить привести кілька пончиків. Час одягати шолом, сідати на мотоцикл і доставити їх поки що гарячі. Також хтось із жителів Хартлейк Сіті може навідатися в кафе особисто, тоді він або вона зможе сісти за столик і на додачу до пончика отримати чашку чаю. Клієнтам все подобається - можна брати оплату і продовжувати займатися улюбленою справою.

Познайомтеся з Лео та Ліанн у наборі ЛЕГО “Магазин пончиків” та допоможіть їм у стараннях приготування пончиків та їх продажу.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 січ, 2023
    Наша чотирирічна донька побудувала це повністю сама (під наглядом), оскільки інструкції 4+ дуже легко виконувати. Нові персонажі чудові, а самокат і пончики означають, що це справді ігровий набір, який добре поєднується з іншими наборами Friends з кафе або продажем іншої їжі. Проте ми хотіли дізнатися більше про персонажів і майже нічого не знайшли. Можливо, хтось має інформацію, коли вона з’явиться або може поділитись посиланням. А так, набір супер!
    Достоинства:
    Набір невеликий, але пов'язаний цілісною історією. Багато деталей пончиків. Нові фігурки зроблені дуже якісно та детально, як, наприклад, кавуни на сорочці Лео.
    Недостатки:
    Поки не до кінця зрозуміло що це за друзі.
    • 23 січ, 2023
      Доброго дня. Стосовно вашого прохання поділитись інформацією про персонажів. Наразі вона доступна на офіційному сайті LEGO англійською мовою (https://www.lego.com/en-us/aboutus/news/2022/october/the-lego-group-reveals-a-new-generation-of-lego-friends). Зі свого боку ми також розглянемо можливість перекладу основних аспектів та публікації статті. P.S. раді, що сам оновлений набір сподобався.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари