>
Під замовлення
1299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

96 шт.
1 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
5+
0 шт.
5.0

Опис

У Емми талант робити справжні витвори мистецтва із звичайних фотознімків. Узявши власну фотокамеру, вона вирішила створити і власну фотостудію. Що ж, їй це цілком вдалося! Її невелике робоче місце оснащене фотостіною з декораціями, освітлювальними приладами та комп'ютером з принтером, де вона друкує готові знімки для клієнтів. Ось і зараз в студії Емми новий клієнт - маленька кішечка, якій подобається робити фотосесії в оточенні красивих квітів.

  • 5.0

    13 лис, 2018
    Іграшок у дітей багато, але цей конструктор найулюбленіший.Він яскравий і дуже цікавий.Діти щось фантазують годинами не відриваючись.Конструктором дуже задоволена.Рекомендувавши.
  • 5.0

    4 лис, 2018
    Дочка мечтает стать фотографом, поэтому набор пришёлся ей по душе. Она по-разному расставляет фигурки и делает снимки. Мне нравится, что в наборе достаточно деталей и цена при этом не высокая.
  • 5.0

    31 жов, 2018
    Хоть минифигура в конструкторе только одна, но даже это позволяет дочке наслаждаться процессом собирания и последующей игры, ей пришелся он очень даже по вкусу, могу рекомендовать.
  • 5.0

    28 жов, 2018
    Хороший конструктор, а главное, что кажется у нашего ребенка появилось желание стать профессиональным фотографом! Все элементы конструктора идеальные, ребёнку очень нравится!

Аксесуари

Рекомендуємо подивитися ці товари