>
Уточнити наявність у постачальника
5999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 010 шт.
9 шт.
58.2 × 10.3 × 37.8 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо душа хоче свята у Хартлейк-Сіті, то не обов'язково йти на фестиваль чи чекати на найближчий концерт. Достатньо прогулятися до центру міста, де розташовані одні з найстильніших магазинів та постійні веселощі, адже збирається безліч жителів. Приєднуйтесь і Ви до них у наборі LEGO "Квіткові та дизайнерські крамниці у центрі міста".

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41732 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 2010 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 12 років. Тема набору - будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Персонажі йдуть по магазинам

У набір ЛЕГО 41732 додано безліч мініфігурок покупців, працівників в магазинах та представників інших професій:

  • Ліен - шукачка пригод. На ній рожева футболка, сині джинси та чорні мокасини;
  • Оллі - мріє стати знаменитим. Хлопець одягнений у рожеву футболку, університетську кофту, сірі штани та сині туфлі;
  • Аді – нова мешканка міста. На ній фіолетова майка у східному стилі, рожева спідниця та золотаві босоніжки;
  • Аїда – працівниця меблевого магазину. Працівниця одягнена в бузкову маску бейджиком, блакитні штани та білі туфлі;
  • Фіона – флористка. Мила дівчина одягнена в бузкову блузку, білі штани, синій фартух і рожеві туфлі;
  • Ізабелла – перша поліцейська міста. На дівчині синя уніформа, що складається з сорочки, штанів та кашкета;
  • Райлі – саксофоністка. Вона одягнена в червоне плаття в квіточку, зелений капелюшок і коричневі черевики. У руках – саксофон;
  • Вікторія – сестра-близнючка Пітера. Фігурка дитини менша на зріст і одягнена в салатову сукню з такими ж туфлями;
  • Пітер – брат Вікторії. На хлопчику салатова кофточка та сірі штани.

Крім людей, у наборі також є фігурка цуценя лабрадора та кошеня.

Вперед по магазинам

Даний набір - один із найбільших у серії LEGO Friends за останні 10 років, тому й запропоновані збірки відповідні. Будівля складається з двох основних структур: двоповерхової будівлі, в якій розташовані квітковий магазин та квартира, та триповерхового меблевого дизайнерського магазину. Причому обидві будівлі з'єднані ділянкою вулиці, яка намагається згуртувати класичний дизайн друзів із сучасною урбаністичною архітектурою. Кожна секція може бути розділена на окремі будівлі, що дозволяє Вам перемикати конфігурацію та площу набору.

Перше збирання - квітковий магазин. Це двоповерхова кутова будівля з яскравою гамою кольорів. Усередині є маленькі квіткові композиції у вазах та горщиках, а також старовинний касовий апарат та тераріум на прилавку. На другому поверсі - порожня квартира, яка насправді належить Аді  і вона в неї в'їжджає, що зручно, оскільки через прохід знаходиться меблевий магазин. На верхньому рівні знаходиться табличка «засновано в 2012 році», що є натяком на рік, коли світові був представлений перший набір LEGO Friends! На даху є стіл, безліч ящиків та вуликів.

Друга частина набору – 3-поверховий меблевий магазин. Будівля має стильні дизайнерські рішення – різкі лінії та окремі виділені ділянки. Збоку будівлі велика реклама з графічним зображенням меблів, доступних у магазині. Різні предмети меблів розкидані по всіх трьох поверхах і Ви можете вільно переміщати їх по різних місцях, а також розміщувати в квартирі у Аді.

Поєднайте різні епохи архітектури Хартлейк-Сіті, облаштуйте квартиру для Аді, знайдіть родичів Вікторії та Пітера, продавайте та ходіть за покупками з набором ЛЕГО "Квіткові та дизайнерські крамниці у центрі міста".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    24 січ, 2023
    Нам очень понравился этот набор! Моя 12-летняя дочь и я провели целый день, проводя время вместе и собирая. У нас было так много смеха и улыбок. В этом наборе так много замечательных деталей, например, маленькая миска для корма и воды, а также собачья дверца. И конечно же есть те, для кого это предназначается - любимцы моей дочки в виде лабрадора и котенка. В наборе так много персонажей, и вы можете изменить саму сборку множествами способами, от мебели до предметов искусства в квартирах.
    Достоинства:
    Спереди сборки яркие, с разными вывесками и растениями. Сзади здания открыты, что максимально удобно для расставления предметов и игры. Между домами переход и ступеньки. Множество предметов мебели и дополнительных деталей.
    Недостатки:
    Фигурки близнецов идентичны даже в одежде, мне кажется, было бы интереснее наоборот изменить.
  • 5.0

    24 січ, 2023
    Досить цікаво, що навіть з огляду на велику хвилю наборів, запущених у січні 2023 року, цей набір LEGO Friends позиціонується як другий найдорожчий набір. До того ж він робить неймовірну заяву, що серія LEGO Friends трохи виросла, і тепер у ній є серйозніші конструктори з довгою збіркою, цікава конструкція та бездоганна естетика. З огляду на розмір і загальну площу, це все ще чудова дитяча іграшка, з безліччю цікавих способів персоналізувати кімнати та персонажів. Стосовно фігурок взагалі окрема тема, оскільки я так сходу не можу пригадати жодного набору, у якому їх було б так багато і до того ж усі нові. Є кілька речей, які я хотіла би побачити у наступних наборах, як-от ванні кімнати і деякі страви чи напої. Навіть невеликий кіоск чи підставка значною мірою допоможуть готовій моделі виглядати повнішою.
    Достоинства:
    Яскраві кольори. Різноманітні кімнати з можливістю самостійно обставити. Безліч історії, які можна розіграти. Деталізовані фігурки, по одягу яких можна частково зрозуміти їхні біографії та характери.
    Недостатки:
    Капельку не вистачає реалістичності квартир, немає ванн та їжі.
  • 5.0

    24 січ, 2023
    Просто ВАУ. Оскільки це 10-річчя LEGO Friends, я сподівалась, що ми отримаємо модульну будівлю для розміщення в Хартлейк-Сіті, і цей набір дуже близький до моїх мрій. Це великий крок вперед у порівнянні зі звичайними наборами LEGO Friends, залишаючись вірним темі. Можливо, мета полягає в тому, щоб створити набір, який припаде до смаку старшим дітям, але мені збирати було дууже цікаво. Готова передня частина чудово виглядає в міському плані, тоді як відкрита задня частина також дає достатньо можливостей для гри. Спочатку я не була прихильником концепції дизайнерського магазину, хоча зрештою ідея використовувати меблі для квартири Аді виявилась чудовою особливістю. Якщо збірка не для вас, я думаю, що в арсеналі деталей є достатньо різноманітностей. 9 перефарбувань дадуть нові можливості. Особливо 3 кольори для трикутної плитки чудово підходять для власних дизайнів. Я справді не можу знайти нічого серйозного, на що можна поскаржитися.
    Достоинства:
    Один з найдеталізованіших наборів серії. Поєднує 2 різні за стилем та кольором будівлі. Малесенький місточок чудовий штрих. Закладено невеличку історію з облаштуванням квартири Аді. Нові деталі та кольори.
    Недостатки:
    Дуже сподіваюсь, що, не зважаючи на оновлення серії, саме такі набори будуть продовжувати виходити.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари