>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

210 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
5+
0 шт.

Опис

У місті Хартлейк Сіті просто обожнюють тварин і майже кожен має вдома маленького улюбленця. У наборі LEGO “Ігровий майданчик для домашнього улюбленця” Ви разом з Андреа та її молодшою ​​сестрою Ліз вирушите на ігровий майданчик та весело проведете час із песиками.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41698 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 210 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 5 років. Тематика набору – місто.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцямм і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Мініфігурки сестер

Набір LEGO "Ігровий майданчик для домашнього улюбленця" має 2 мініфігурки дівчаток: Андреа та Ліз, які є сестрами. Хоча і без цієї згадки Ви відразу б це зрозуміли, адже вони мають однакову смагляву шкіру і темне кучеряве волосся. Час познайомиться ближче:

  • Андреа - співачка, актриса та любителька всього музичного. Не дивлячись на те, що вона не в захваті від верхової їзди, маленькі собачки її дуже навіть до вподоби. Тут дівчина з'являється у білій майці з рожевими клітинами, чорному поясі, жовтій спідниці та чорних босоніжках;
  • Ліз - молодша сестра Андреа, яка на відміну від своєї сестри знаходженню на публіці надає перевагу метушні з різними гаджетами. Але це зовсім не заважає дівчатам любити одна одну та проводити разом час. Дитина тут одягнена у сукню бірюзового кольору з веселкою та зірками та бірюзові черевички.

Ну і найголовніше, крім мініфігурок дівчаток, у цьому наборі є 3 фігурки собачок: біла, сіра та коричнева. Дві з них – це цуценята, а сіра трохи старша. Вони мають свій аксесуар - жовтий м'ячик.

​​​​​​

Веселощі на ігровому майданчику

Чого тільки немає на майданчику для тварин у наборі LEGO 41698. Є де і надресирувати пухнастих улюбленців, і пограти з ними. Все починається з турнікета, що обертається, для входу, який розташований перед аркою з вивіскою собачок на гойдалці. Ну а далі, куди душа забажає, адже тут є:

  • карусель, на яку можна посадити собачок і весело покатати;
  • гойдалка, на якій можна кататися;
  • стіна для лазіння, по якій можна потрапити на гірку;
  • гірка з прапорцем, на яку дівчатка та собачки можуть піднятися по сходах або скелелазній стіні та скотитися;
  • бар'єр для дресирування;
  • пісочниця та басейн під пальмою.

Але не забувайте про чистоту майданчика, щоб туди було приємно повертатися. І якщо раптом одна із собачок зробить купку, приберіть за допомогою совка і викиньте у відро для сміття.

LEGO Building Instructions

Спеціально для того, щоб допомогти маленьким дітям збирати з конструктора LEGO, набір LEGO 41698 отримав доступ до програми Building Instructions. У ньому Вам потрібно буде спочатку знайти набір з пошуку або відсканувавши QR-код. А далі, приступити до збирання! Додаток зможе це значно спростити, адже дозволяє масштабувати, змінювати кут огляду та відстежувати прогрес на всіх етапах.

Повеселіться разом із песиками в наборі LEGO “Ігровий майданчик для домашнього улюбленця” і це стане незабутньою подією як для Вас, так і для них.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари