>
Під замовлення
202 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

33 шт.
1 шт.
17 × 2 × 16.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо ви завжди мріяли навчитися грати в хорей, то Стефані навчить
Кажуть, хокей - спорт для хлопчиків. Але Стефані не погодиться з цим переконанням. Вона просто візьме в руки ключку і вдарить по воротах. Дівчинка регулярно тренується і дасть фору будь-якому хлопчикові.
Заглянемо всередину
Стафані, яка грає в хокей - це міні набір у вигляді полібега. Побудуйте ворота, на яких можна потренуватися забивати шайби. Вони невеликі, в пів зросту Стефані, для того щоб розвивати точність кидків. Також при бажанні можна поставити собі перешкоди для напрацювання техніки гри.
Стефані одягла спеціальний костюм для гри в хокей. Обов'язкова умова хокею - це ковзани. Тому до черевиків дівчинки прикріплена підошва, на якій можна ковзати. Верх у хокеїстки синього кольору: спідниця і футболка з розстібнутою жилеткою. На шиї прикраса - кулон у вигляді зірочки.
За грою спостерігає дуже досвідчений глядач
Неподалік хокейного поля Стефані живе кролик в нірці. Він не пропускає жодної гри. Стефані весь час приносить своєму глядачеві морквину. Так вони та подружилися.

Характеристики набору
1. 33 деталі - легкий в збірці.
2. У комплекті міні фігурка Стефані і фігурка кролика.
3. Орієнтований на дівчаток старше 6 років
4. Незмінна якість ЛЕГО в кожній деталі
Купуйте оригінальний сертифікований набір LEGO Friends Хокейна практика Стефані (Артикул: 30405) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м. Київ, а й по всій Україні.

  • 5.0

    26 жов, 2020
    В лего не разбираюсь вообще, набор купила дочке. Также не знаю на что нужно обращать внимание в данных конструкторах. Скажу просто что мне понравилось. Есть большая минифигурка – Стефани и поменьше – заяц с морковкой. Также собирается небольшая арка для зайчика и зеленое поле. Странное сочитание, но зато много варианов для игр. Дочка в восторге, а я подумываю на День рождения уже купить ей полноценный конструктор.
    Достоинства:
    Варианты для игр. Милый зайчик.
    Недостатки:
    Как сочитается заяц с хоккеем?
  • 5.0

    26 жов, 2020
    Все думал, как бы задействовать дочь в своем хобби – собирании лего и решил начать с этого набора. Это полибэг, продается не в коробке, а в пластиковом пакетике. Понятно, что набор ооочень простой, но я ведь его брал не для себя. Минифигурка одна – Стефани. Не особо понял как совмещается хокей, зайцы и коньки, но ради прикола пускай. Главное, что дочке понраивлось. Уже присмотрела даже себе следующий набор – 41373.
    Достоинства:
    Много запасных деталек. Полезные детальки коньков, клюшки, зайца и морковки.
    Недостатки:
    Странное сочетание.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари