>
Уточнити наявність у постачальника
679 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

84 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.

Опис

Хто не любить морозиво, особливо у спекотний літній день. От і мешканці Хартлейк-Сіті не можуть відмовити собі в задоволенні, коли на горизонті з'являється Роксі. Приєднуйтесь до неї в наборі LEGO “Фургон із морозивом” та порадуйте місто прохолодними ласощами.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41715 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 84 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 4 років. Тематика набору – будівлі.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчат, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк-Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Фігурки набору

Оскільки цей набір невеликий, фігурок також не дуже багато. Проте їх цілком достатньо для цікавої гри. Серед них:

  1. Роксі - старша сестра Стефані, яка навчається у юридичній школі. Одягнена дівчина в білу зав'язану блузку, жовту спідницю та срібні туфлі. Зачіска – каре блонд;
  2. Андреа - любителька акторської майстерності, танців та співу. Вона, у свою чергу, має принти у вигляді бірюзового жилета, білої майки з короною, синьої спідниці та рожевих туфель на шнурівці. Волосся забрано нагору і підтримується бірюзовою пов'язкою;
  3. песик. Він коричневого кольору, з нашийником та медальйоном – зіркою. Його ласощі – біла кісточка, але й від морозива навряд чи відмовиться.

Здавалося б, такі різні, але в літній день їх поєднує одне – любов до морозива.

​​​​​​

Фургончик

Оскільки набір LEGO 41715 призначений для дітей віком від 4 років, складання фургона трохи спрощено. Він має блакитну деталь-основу, до якої потрібно прикріпити колеса та верхню частину. За підсумком виходить вантажівка, розміром 11 сантиметрів заввишки, 13 завдовжки і 7 завширшки. Основні кольори досить яскраві та добре поєднуються між собою: блакитний, білий, рожевий та жовтий. Зверху встановлена ​​велика деталь морозива і є відповідна вивіска. З одного боку, він відкритий, спеціально для продажу морозива. Для обслуговування покупців, передбачений касовий апарат та морозильна камера.

Вперед за морозивом

Обирайте, ким Ви будете сьогодні: продавцем чи покупцем.

Якщо Ви вирішили попрацювати, то заводьте фургон, перевіряйте справність морозильної камери і виїжджайте в місто. Коли підійде покупець, запропонуйте на вибір 3 види морозива, отримайте гроші та вирушайте далі радувати Хартлейк-Сіті.

Якщо ж сьогодні Ви в ролі простої мешканки міста, то почувши фургон, що під'їжджає, поспішіть порадувати себе морозивом. Вибирайте серед пломбіру, ​​шоколадного, фруктового та не забудьте розрахуватися. Отримавши морозиво, присядьте за зручний столик, який прихований від сонця рожевою парасолькою і поділіться смакотою з песиком.

Жителі міста вже чекають не дочекаються появи автомобіля з набору LEGO “Фургон із морозивом” на їхній вулиці, тож чого Ви чекаєте.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари