>
В наявності
579 грн
448 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

170 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Вирушайте у захоплюючу пригоду за кермом барвистого електромобіля з ігрового набору LEGO Friends Електромобіль та зарядний пристрій (42609). Цей захоплюючий конструктор призначений для дітей віком від 6 років та запрошує хлопчиків та дівчаток у захоплюючий світ творчості. Електричний автомобіль стане не тільки чудовим способом підтримувати інтерес дітей до конструювання, але й надихне різноманітні та креативні пригоди. Маленькі будівельники зможуть самостійно створити свій унікальний транспортний засіб, розкриваючи свій талант та фантазію. Крім того, цей конструктор пропонує не тільки можливість побудувати барвистий електромобіль, а й зарядний пристрій, що додає елемент інтерактивності та реалізму. Діти можуть грати у рольові ігри, уявляючи себе водіями, що дбайливо заряджають свій власний автомобіль.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Електромобіль та зарядний пристрій (42609) складається з 170 елементів ЛЕГО, двох мініфігурок та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. У наборі представлено безліч ігрових аксесуарів, таких як стіл, 2 стільці, фіолетовий смартфон Нови та чорний смартфон Зака, палиця для гри з собакою, помаранчевий м'яч, яблуко, круасан та дві миски для Данго.

Зібраний електромобіль із кубиків ЛЕГО виходить наступних розмірів: висота 4 см; довжина 12 см; ширина 6 см.

Даний конструктор не лише креативний подарунок для маленьких будівельників, а й можливість поринути у захоплюючий світ творчості, де кожен новий проект стає унікальною пригодою. Розвивайте уяву, створюйте свої історії та вирушайте у віртуальну подорож за кермом цього дивовижного електричного автомобіля разом із LEGO Friends!

Зак та Нова

Пориньте у захоплюючу сюжетну історію, де Зак і Нова втілюють ідею про пікнік прямо на зарядній станції електромобіля. Як затишний пікнік перетворюється на веселу пригоду на сонячній зарядній станції. Уявіть яскравий момент: автомобіль, що працює на сонячних батареях, підкочує до зарядної точки. Діти з нетерпінням прикріплюватимуть його за допомогою насадки, уважно стежачи за кожним етапом. А як тільки автомобіль буде заряджений, починається справжні веселощі!

Усередині машини сидять Зак і Нова, а поряд із ними на своєму індивідуальному місці собачка Данго. На зарядній станції створюється дивовижне місце для пікніка, обставлене столом та стільцями, де Зак та Нова можуть насолоджуватися смачними частуваннями. Миски з їжею та водою для Данго надають цій історії реалізму, а кожна деталь заряджає уяву маленьких будівельників. Ось наприклад капот автомобіля, що відкривається, куди Нова зможе скласти все необхідне для пікніка. Ця цікава деталь додає елемент інтерактивності до гри.

Так що вирушайте разом із LEGO Friends на зарядну станцію для автомобілів, де творчі історії оживають, а кожен день наповнений дивовижними пригодами у світі яскравих кубиків та веселих персонажів!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Електромобіль та зарядний пристрій (42609) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари