>
Скоро в продажі
3199 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

400 шт.
6 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Кожна тварина потребує любові та турботи від своїх господарів. А щоб забезпечити це для кожного улюбленця, у Хартлейк-Сіті проводять спеціальний фестиваль, показаний у наборі LEGO "День прилаштування домашніх улюбленців", де охочі можуть обрати для себе домашню тварину і повернутися додому вже з нею.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42615 був випущений в рамках серії LEGO Friends. Він містить 400 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - тварини. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод. 

Організатори та відвідувачі фестивалю

Набір ЛЕГО 42615 - це колекція з 7 персонажів. Серед них є як Пейслі - дівчина, за чиєю ініціативою було організовано фестиваль, так і велика кількість мініфігурок, які прийшли вибрати тварину. Повний перелік персонажів наступний: Пейслі, Іда, Ентоні, Рой, Ірис, Алба, Елла. Кожна з мініфігурок має власний стиль, наприклад, салатовий ірокез у Ентоні або блакитна сукня в Ірис. Для маленького Роя передбачена збірна коляска блакитного кольору. 

До числа фігурок набору також входять тварини. Вибирати можна з кішки, собаки, свині, хом'яка і їжачка. 

День на фестивалі

Познайомившись із мініфігурками людей і тварин, можна перейти до складання. Вона в наборі умовно розділена на кілька частин, що дає змогу по-різному все розставляти і вигадувати більше історій:

  1. вхід. Він виконаний у формі арки з бузкових і жовтих деталей. Нагорі є табличка із зображенням тварин і написом "усиновити", а з боків блакитні та салатові кульки;
  2. будиночки для тварин. Для кожного з улюбленців у наборі передбачено невеликий загін із різнокольоровим дахом. Усередині вони наповнені невеликими збірками, що відображають вподобання жителя. Так, у поросяти є блоки з сіном, а у собаки лежанка і так далі;  
  3. місце для пікніка. Вихованці та їхні нові господарі можуть відпочити в останній частині збірки, що включає стіл із чашками та кіоск, де продається корм для тварин. Сюди ж можна віднести жовтий візок, у якому перевозяться тварин.

Розіграйте власні історії по з'єднанню тварин з їхніми новими господарями в наборі ЛЕГО "День прилаштування домашніх улюбленців". Підберіть кожному персонажу ідеального улюбленця і просто весело проведіть час на фестивалі.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари