>
Уточнити наявність у постачальника
349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

109 шт.
2 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.

Опис

Трендовий напій останніх років - бабл-ті з'явився і в Хартлейк Сіті з набором LEGO "Бабл ті кафе на колесах". Пункт розливу поки що представлений у вигляді невеликого фургончика, але мешканці вже демонструють інтерес до нового продукту та змітають стаканчики за лічені хвилини.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41733 було випущено у рамках серії LEGO Friends. Він містить 109 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 6 років. Тематика набору – місто.

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, котрі люблять конструктор LEGO. У ній Ви відправитеся в Хартлейк Сіті і познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захоплюючих пригод.

Продавчиня та покупниця

Для того, щоб розіграти сцену з приготуванням, продажем та купівлею бабл-ті в наборі доступно 2 мініфігурки:

  • Матильда - геймерка, яка вирішила підзаробити, відкривши кафе на колесах. До того ж це шанс познайомитися з людьми не у віртуальному, а в реальному світі. На ній біла футболка, салатова сукня із зображенням стаканчика бабл-ті та срібні туфлі. Аксесуар дівчини – ложка для накладання кульок у стаканчики;
  • Нова - суперзірка, яка має понад 3 мільйони підписників. Однак дівчина насправді сором'язлива і дуже хоче завести друзів у реальному житті і, можливо, їй це вдасться зробити під час покупки чаю. Нова одягнена в рожеву майку зі смішним чудиком, укорочені джинси та чорні туфлі. Спеціальний аксесуар – смартфон, без якого дівчина нікуди.

Як стає зрозуміло, обидві дівчини мають спільні риси - люблять гаджети і хочуть знайти друзів, а стаканчик бабл-ті може призвести до міцної дружби.

Пересувний фургон

Основне складання в наборі ЛЕГО 41733 – бірюзовий фургон на чотирьох колесах. Він має невеликий розмір і для зручного доступу всередину потрібно відкрити дах. Це ж допомагає обслуговувати клієнтів, не виходячи надвір. Усередині компактно розташовані деякі прилади для приготування чаю, касовий апарат та меню. Ще один апарат для змішування знаходиться зовні, маючи посмішку та ручки. Шукачі цікавих напоїв, що прийшли, можуть вибрати різні види чаю з кульками і випити його за невеликим столиком.

Одна з переваг фургона – його мобільність. Матильді не обов'язково стояти весь день на місці в очікуванні клієнтів, вона може сама вирушити до них. Для цього потрібно завантажити збирання у фургон і прикріпити до нього спереду рожевий електросамокат. Перед відправленням, дівчині треба надіти білий шолом і стати на самокат. Під час їзди, що у фургона, що у самоката обертаються колеса, проте везти та керувати ними потрібно за допомогою руки. Всі збірки разом досягають розміру більше 6 сантиметрів заввишки, 12 завдовжки і 6 завширшки.

Судячи з усмішок дівчат із набору ЛЕГО "Бабл ті кафе на колесах", ідея з продажем чаю з кульками почалася вдало. Настав час залучити все більше клієнтів, їздячи вулицями Хартлейк Сіті.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари