>
Скоро в продажі
2199 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

344 шт.
3 шт.
26.2 × 6.2 × 22.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Давайте спробуємо уявити, що діти взялися за руки і почали створювати захоплюючі сюжети, повні пригод та чудових історій, за допомогою неймовірного ігрового набору LEGO Friends Карета швидкої допомоги Хартлейк-Сіті (42613)! Цей конструктор не просто дозволяє дітям грати в лікарів, але й надихає їх на творче мислення та створення захоплюючих сценаріїв.

Сюжет ігрового набору

Коли Ліан взялася вчити Бена кататися на скейтборді, вони обоє чекали веселих пригод, повних хвилювання та насолоди. Але раптовий крен і незграбний рух спричинили нещасний випадок. Замість радісного сміху та захоплення пролунали зітхання болю та тривожні крики. Бен, здавалося, зазнав серйозної травми. Однак, завдяки швидкій реакції та професіоналізму Луїса, ситуація швидко почала змінюватися на краще. Луїс, досвідчений медик, як герой з обкладинки коміксів, вискочив із швидкої з незліченним арсеналом, готовим протистояти будь-яким лихам. Кмітливий та наполегливий, він уміло застосував свої навички, щоб забезпечити першу допомогу та стабілізувати стан Бена. Незабаром вони вже були на шляху до лікарні, а Ліан супроводжувала друга, намагаючись підтримати його морально в цей скрутний момент. Завдяки відкидному сидінню всередині машини швидкої допомоги, Ліан змогла залишатися поряд з Беном, обіцяючи йому, що все буде добре, і що вони скоро сміятимуться з цього незручного випадку.

Про набір

Ігровий набір LEGO Friends Карета швидкої допомоги Хартлейк-Сіті (42613) складається з 344 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 6 років.

З цим ігровим набором LEGO Friends, натхненним дружбою та пригодами, діти можуть пережити моменти напруги та можливі одужання. Вони можуть змінювати вираз обличчя Бена, використовуючи додаткові обличчя, поки він чекає на прибуття машини швидкої допомоги. А коли Луїс прибуває, на місці вже є все необхідне: ноші, пов'язка, шприц та аптечка, щоб зробити гру ще більш реалістичною та захоплюючою!

Але гра не обмежується лише пригодами на скейт-парку. З LEGO Friends, світ гри розширюється до безкінечності! Діти можуть будувати та створювати сцени історій, досліджуючи світ дружби та пригод. І, звичайно ж, вони можуть ділитися своїми творіннями та збирати ігрові набори LEGO Friends, щоб їхня уява завжди залишалася на висоті!

Так що, якщо ви шукаєте ідеальний подарунок для дівчаток та хлопчиків від 6 років, який не тільки розважить їх, але й надихне на творчість та твір захоплюючих історій, цей ігровий набір LEGO Friends – ваш ідеальний вибір! Подаруйте їм можливість стати справжніми героями своїх пригод та медиками свого світу!

Але це ще не все! За допомогою безкоштовного мобільного додатка LEGO Builder діти можуть розширити свої можливості та заглибитись у світ збірки та творчості. Вони можуть збирати та обертати моделі у 3D-форматі, створюючи унікальні сцени та історії, які будуть живими та захоплюючими.

І не забувайте про інші ігрові набори рольових іграшок LEGO Friends, які допоможуть вашим дітям весело та творчо розповідати історії.

У світі LEGO Friends щодня – це нова пригода!

Придбати ігровий набір LEGO Friends Карета швидкої допомоги Хартлейк-Сіті (42613) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари