>
Уточнити наявність у постачальника
1049 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

336 шт.
2 шт.
35.4 × 7 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Екологічність – точно один із сучасних трендів. Тому і жителі Хартлейк Сіті вирішили не відставати від моди і за допомогою сучасних технологій зробити місто трохи зеленішим. Приєднуйтесь до них із набором LEGO “Автомобіль для саджання дерев”.

Декілька слів про набір

Набір LEGO Friends 41707 - один із січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 6 років. Поставляється у досить великій, барвистій упаковці: на передній стороні – зображення супер-машини, на зворотній – деякі деталі ближче. Відкривши коробку, Ви виявите 336 деталей, 2 фігурки, білку, кількох комах, друковану інструкцію та багато чого цікавого.

Друзі-екологи

Не можна сказати, що жителі Хартлейк Сіті ігнорують питання екології, просто деякі ставляться до цього серйозніше та відповідальніше. Серед таких персонажі набору LEGO "Автомобіль для саджання дерев":

  • Олівія. Дівчина божеволіє від науки і постійно винаходить щось нове. Цього разу вона перевершила саму себе, вигадавши машину, що висаджує дерева. На дівчині майка бірюзового кольору у білий горошок, рожевий комбінезон та бірюзові мокасини;
  • Деніел. Старший брат Мії вирішив не залишатися осторонь і допомогти подрузі, тим більше, що сам виступає за все екологічне і в дитинстві навіть збудував будиночок на дереві. Хлопець одягнений у білу футболку, сірий комбінезон та коричневі високі черевики.

Будьте впевнені, якщо вже ці молоді люди взялися за справу, то вони точно доведуть її до кінця і місто стане найзеленішим у світі! А допомагати їм у цьому будете Ви і маленьке білченя.

Еко-вантажівка

Найцікавіший предмет набору ЛЕГО Френдс 41707 - вантажівка, яка може висаджувати дерева. Вона пофарбована у блакитний із зеленим колір, які асоціюються з чимось екологічним. На капоті значок планети з паростком. Для швидкого доступу всередину пікапа знімається дах. Машина працює на електриці, так що навіть у цьому плані не шкодить планеті (проте друзям ще належить придумати, що робити з використаним акумулятором). Пікап оснащений шарнірною стрілою для завантаження та вивантаження (“посадки”) дерев з кузова.

Стрибайте за кермо і починайте озеленяти місто!

Теплиця для дерев

Щоб мати можливість озеленяти місто майже цілий рік, Олівія і Деніел обладнали теплицю для дерев. Вона практично повністю прозора, на даху такий самий значок як і на пікапі. Усередині теплиці знаходиться інструкція з вирощування дерев, ножиці, сміттєвий бак та багато саджанців. Біля неї також знаходиться деяке обладнання для догляду за рослинами. Наприклад, там є ручний ретро-насос із водою для поливу, лійка, лопата та садові вила.

Не дивно, що така кількість квітучих дерев приваблює комах. Іноді прилітають жовті метелики, бджілки та сонечка.

Жителі Хартлейк Сіті розуміють, що "потрібно мислити глобально, а діяти локально", тому почали озеленяти своє місто за допомогою спеціального пікапа в наборі LEGO "Автомобіль для висадки дерев". Покажіть і Ви добрий приклад, приєднавшись до ініціативи Олівії та Деніела.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    21 січ, 2022
    Очень хороший маленький набор серии. Во-первых, имеет в себе правильный посыл - беречь природу. Во-вторых, он сам по себе интересный и отлично вписывается в остальной город. Как уже писали ранее, зелени очень много, прям все в растениях и цветах. Машина классная и механизм высаживания полностью работает. Теперь город друзей станет в разы красочней.
    Достоинства:
    - яркий, - простой, - зеленый, - в одном цвете, - интересная электро-машина, - белочка.
    Недостатки:
    Надо было добавить какой-то орешек для белочки.
  • 5.0

    21 січ, 2022
    Коли ми в гостях, моя бабуся завжди бере мою дочку, щоб вона допомагала в саду. Тепер у моєї дочки є власна іграшка Lego, яка нагадує їй про особливі часи з бабусею. Є все, що було б у справжньому саду/теплиці і навіть більше. Донька тепер може вирощувати рослини в теплиці, поливати їх, підрізати, брати на тачку, поміщати в машину і висаджувати разом з Олівією та Деніелом.
    Достоинства:
    Чудовий набір, який прививає дитині любов до природи. Є 2 фігурки та маленька білочка. Безліч рослин роблять набір дуже зеленим. Механізм на машині чудово працює.
    Недостатки:
    Хотілося б кольорових квітів, а то всі рожеві.
  • 5.0

    21 січ, 2022
    Замечательный набор, моим девочкам понравился. Есть все, что есть в настоящем саду/оранжерее. Наш фаворит — реалистичный колодец и машина для высаживания деревьев. Маленькие божьи коровки и пчелы - очень приятное дополнение. Интересно, существует ли такая машина на самом деле, если нет - нужно срочно заняться её разработкой.
    Достоинства:
    Все очень зеленое и экологичное. Есть все для выращивания и высаживания растений круглый год. 2 качественные фигурки.
    Недостатки:
    Теплица совсем небольшая.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари