>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

480 шт.
3 шт.
38.2 × 5.6 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Представляємо вам нову еру Хартлейк Сіті – світ, у якому діти можуть втілити свої захоплення та дослідити різноманітних персонажів LEGO Friends.

Куди вирушить ваша дитина в цій захоплюючій подорожі містом Хартлейк Сіті?

Про набір

Конструктор дозволить вашим дітям, старше 7 років, годинами насолоджуватися захоплюючою грою. Ігровий набір LEGO Friends Автобус Хартлейк Сіті (41759) включає збірний автобус, автобусну зупинку і трьох персонажів, які живуть у цьому дивовижному світі дружби.

Щоб почати цікаву гру вам потрібно невелика кількість часу, 480 елементів ЛЕГО та інтуїтивно зрозуміла покрокова інструкція зі збирання. А далі, наприклад, уявіть, як сором'язлива Пейслі набирається мужності, щоб розпочати розмову з водієм чи пасажиром в автобусі. Вигадайте тему для розмови та відповіді кожного учасника діалогу. Або хай Пейслі насолоджується читанням книги під час їзди автобусом.

У наборі присутні також аксесуари, такі як: самокат, рампа, "електричний" зарядний пристрій для автобуса, книга, сонцезахисні окуляри, смартфон, парасолька та інші. Всі вони додають більше можливостей для рольових ігор та уяви.

Електричний міський автобус

Прозорий ЛЕГО автобус із розсувними дверима, зручним пандусом для заїзду людей з інвалідністю або мам із візками. На даху розміщено дві сонячні батареї, а сам автобус "електричний" та заряджається на спеціальній автобусній зупинці. Перекидне табло на даху сигналізує про направлення автобуса в даний момент, на табло прописано кінцеву зупинку. Для зручної гри бічну стінку автобуса можна повністю відкрити та насолоджуватись грою з мініфігурками в салоні автобуса.

Міський автобус LEGO Friends Heartlake City має такі розміри.

  • висота – 10 см;
  • довжина – 16 см;
  • ширина – 9 см.

Ігровий набір LEGO Friends Автобус Хартлейк Сіті (41759) не тільки розвиває будівельні навички дітей, але й пропонує безліч можливостей для вигадування історій та творчих ігор. Відправте свою дитину до захоплюючої подорожі разом з Пейслі на міському автобусі Хартлейк Сіті. Ігровий набір стане чудовим подарунком для маленьких будівельників та мрійників.

Щоб збільшити задоволення від гри, ви можете скористатися мобільним додатком LEGO Builder Instructions, де ви разом з вашими дітьми зможете будувати моделі у 3D форматі, зберігати ваші досягнення у збірці та відстежувати свій прогрес. Допомога завжди поруч - у додатку LEGO Builder Instructions ви знайдете інтуїтивно зрозумілі інструкції, де ваші діти зможуть збільшувати та обертати моделі у 3D форматі на екранах смартфонів чи планшетів. Це і багато іншого чекає на вас у спеціальному мобільному додатку від LEGO.

LEGO Friends Автобус Хартлейк Сіті (41759) - це не просто ігровий набір, це чудова можливість познайомитися з новим поколінням дітей міста Хартлейк Сіті та створювати унікальні та захоплюючі історії з персонажами LEGO Friends.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари