>
Уточнити наявність у постачальника
2099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

771 шт.
0 шт.
36 × 9.4 × 26 cm
18+
0 шт.

Опис

Сукуленти різноманітні, барвисті, не вимагають особливого догляду та дуже подобаються багатьом людям. У природі вони існують і процвітають за рахунок м'ясистого листя, яке допомагає їм утримувати вологу. А рослини з набору LEGO "Сукуленти" зможуть процвітати та радувати Вас цілий рік завдяки Вашій збірці.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 10309 було випущено у рамках серії Exclusive. Він містить 771 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – рослини. Набір був розроблений дизайнером Андерсоном Граббом, який родом із Південної Каліфорнії, де сукуленти процвітають у посушливому середовищі.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складань. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Колекція з 9 рослин

Оскільки традиційно сукуленти – це маленькі рослини, у наборі є колекція із 9 таких. Кожна з них пропонує унікальне складання. Всі сукуленти поставляються у своєму маленькому горщику. Ви можете об'єднати всі ці рослини в одну композицію, поєднавши горщики, або демонструвати окремо, наприклад, на різних поличках або в різних кімнатах. Деякі із сукулентів, включених у набір - це:

  • помаранчева ехеверія;
  • червона ехеверія;
  • лавандова ехеверія;
  • алое;
  • цариця ночі (місячний кактус);
  • кульковий кактус;
  • очиток моргану (хвіст ослика);
  • кам'яна троянда;

Плюс є ще один невеликий суккулент, який в інструкції не має назви. Можливо, саме Ви зможете впізнати у ньому вже існуючий вид суккулента або назвете по-своєму.

Складання сукулентів

Набір LEGO “Сукуленти” поділено на 3 окремі інструкції (у кожній інструкції представлено збирання трьох рослин). Це дозволяє збирати набір одночасно трьом людям. На деяких сторінках ви знайдете факти про сукулент, що будується, або використовувані деталі. Наприклад, Клеопатра використовувала гель рослини алое на своєму тілі.

Кожна рослина починається зі створення горщика. Це чорні кубічні горщики, які мають червоні штифти Technic для з'єднання між собою. Далі - зможете приступити до збирання самих сукулентів, які відрізняються розміром, кольором деталей та формою. Наприклад, деталі листя алое трохи матові, кам'яна троянда має геометричну конструкцію з 8 зубцями, а хвіст ослика використовує овальні деталі для створення потрібної форми. Якщо підсумувати, то всі рослини ідеально збалансовані, схожі на реалістичні, але все ж таки виглядають як LEGO, якщо ви уважно придивитеся.

Набір LEGO "Сукуленти" вже став чудовим доповненням до ботанічної підсерії LEGO, а може стати ще й стильною прикрасою Вашого інтер'єру. Так що ж Ви чекаєте, час почати знайомство з барвистим і не особливо колючим світом сукулентів з деталей LEGO.

Вдалого та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари