>
Уточнити наявність у постачальника
42999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 634 шт.
12 шт.
58 × 18.5 × 48.5 cm
16+
0 шт.
5.0

Опис

Хто з нас не дивився в дитинстві або юності мультфільм про веселу дружну четвірку мисливців за паранормальними істотами, які вторгаються в наш звичайний і розмірений світ? Про команду непростих фахівців - Пітера Венкмана, Реймонда Станца, Ігона Спенглера, Вінстона Зедмора і їх нерозлучного друга - зелену примару Лизуна? Команда ЛЕГО окрім набору LEGO 21108 Ghostbusters, в якому випустила знамениту білу машину мисливців з екіпажем, у 2015 році представила набагато більш грандіозний набір - LEGO 75827 "Ghostbusters Firehouse Headquarters" - "Штаб-квартира мисливців за привидами". Крім чотирьох прекрасно деталізованих і екіпірованих фігурок мисливців за привидами, набір включає в себе мініфігурки монстрів і допоміжного персоналу штаб-квартири (мініфігурки Жанін і Дани, помічниць і секретарок Мисливців), а також - мікрофігурки привидів Лизуна та двох його опонентів! Сам набір складається з більш ніж 4 тисяч деталей і являє собою модульну триповерхову споруду, яка може розкриватися для зручності панорамної гри.
За червоним фасадом затишної старої будівлі на першому поверсі ховається приймальня штаб-квартири, шафи зі спорядженням, система сигналізації. На другому - кухня, санітарний вузол і кімната відпочинку. На останньому поверсі - більярдний стіл, робоче місце лідера команди Спенглера, лабораторія. Саме з цього поверху, крім традиційних східців, через інші два поверхи веде спеціальний трос для швидкого тривожного спуску екіпажу ЕСТО-1 на виклик. Є також два балкончики і зовнішня пожежна драбина з даху.
Штаб-квартира незвичайних борців з привидами має наступні розміри - 36 см у висоту, 25 см в ширину, 38 см в довжину. Приємним сюрпризом для власників набору LEGO 21108 стане той факт, що розміри першого поверху дозволяють помістити на відведене місце автомобіль ЕСТО-1, перетворивши, таким чином, більшу частину поверху в гараж для транспорту Мисливців!

  • 5.0

    13 кві, 2021
    После, кажется вечности ожидания, я наконец-то получил набор. На сборку ушло примерно 15-16 часов и каждая минута стоила конечного результата. Внимание к деталям превосходно, в штаб-квартире есть все, что вы найдете в фильмах. В нем использованы аспекты как «Охотников за привидениями», так и «Охотников за привидениями II». Я бы только предпочел использование принтов в таком наборе и за такую цену.
    Достоинства:
    Мне очень понравились минифигурки охотников: в униформе и с рюкзаками. Включает 9 минифигурок: Питер Венкман, Раймонд Станц, Эгон Спенглер, Уинстон Зеддемор, Джанин Мельниц, Дана Барретт, Луи Талли, Библиотечный призрак и водитель-зомби. Также есть розовый призрак, голубой призрак и слизь.
    Недостатки:
    В таком наборе и наклейки...эх...
  • 5.0

    13 кві, 2021
    Это была приятная сборка вместе с дочерью. Мы провели не один час вместе. Итак, итоги: Плюсы: Удивительное внимание к деталям и множество приятных функций. Открывающиеся ящики шкафа прекрасны. Оснащение ванной комнаты просто восхитительно. Бильярдный стол (с карманами) и доска для дартса с принтом великолепны. Хорошо выбраны минифигурки (в том числе слизь). Существует масса возможностей для игр, как показывает яркое воображение моей дочери. Минусы: Все кирпичи 6x1 в мешках первого этажа имеют другой оттенок. Возможно, это задуманная особенность дизайна или, может быть, досадный недостаток, но в любом случае для меня это разочаровало. Также я предпочел бы принты. Я также пытаюсь понять, что это за откидной элемент, который сидит у стены рядом с ванной. Это реквизит из фильма, который я просто не могу вспомнить?
    Достоинства:
    Удивительное внимание к деталям и множество приятных функций. Открывающиеся ящики шкафа прекрасны. Оснащение ванной комнаты просто восхитительно. Бильярдный стол (с карманами) и доска для дартса с принтом великолепны. Хорошо выбраны минифигурки (в том числе слизь).
    Недостатки:
    Все кирпичи 6x1 в мешках первого этажа имеют другой оттенок. Возможно, это задуманная особенность дизайна или, может быть, досадный недостаток, но в любом случае для меня это разочаровало. Также я предпочел бы принты.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари