>
В наявності
579 грн
448 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

216 шт.
0 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
748 грн
590 грн
+ =
5378 грн
4480 грн
+ =
27578 грн
23128 грн
+ =
728 грн
574 грн
+ =
978 грн
784 грн
+ =
1038 грн
834 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Подаруйте вічні квіти з ноткою творчості за допомогою святкового декоративного набору LEGO Exclusive Нарциси (40747). Цей веселий букет з 4 пастельних нарцисів - ідеальний подарунок для дітей, хлопчиків та дівчаток віком від 8 років, а також для дорослих поціновувачів квітів. Кожен нарцис має свою унікальну індивідуальність з регульованим листям та яскравими стеблами, що надають нотку життя. Вони чудово підходять для використання як доповнення до дитячої спальні зі штучними квітами або як унікальна прикраса на робочому столі в офісі.

Після збирання їх можна виставляти окремо або створювати віртуозні букети, комбінуючи з іншими квітами LEGO (продаються окремо на нашому сайті). Занурюючись у світ конструювання, ви можете подарувати не лише квіти, а й натхнення для творчості та веселощів.

Про набір

Декоративний конструктор LEGO Exclusive Нарциси (40747) складається з 216 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Висота кожного нарциса досягає 30 см, тим самим створюючи яскраву і квіткову композицію, що надихає.

Креативна подорож у світ квітів починається вже зараз. Набір "Нарциси" стане захоплюючим та приємним подарунком для всіх шанувальників квіткового мистецтва, починаючи з 8 років та старших. Цей яскравий букет уособлює весну та приносить свіжість у будь-який простір.

Зібрані квіти LEGO "Нарциси" стануть доречним подарунком для дітей та дорослих на будь-яку подію - від радісних дитячих свят до днів закоханих та матерів.

Колірна гармонія

Ніжні відтінки жовтого та білого нарцисів ідеально відбивають весняну палітру. З регульованим листям і зеленими стеблами кожна квітка стає унікальним витвором мистецтва.

Створюйте свій букет. Експериментуйте із композицією, поєднуючи нарциси з іншими наборами квітів LEGO. Ваша квіткова колекція може стати яскравим та індивідуальним виразом ваших творчих ідей. Вплітайте у своє життя весняну радість за допомогою квітів LEGO, натхненних весною. Ваші конструкторські навички будуть вищими за будь-які похвали, коли ви створите букет з двох жовтих і двох білих нарцисів. Зелені стебла та регульоване листя надають кожній квітці індивідуальність, підкреслюючи ваш творчий почерк. Розміщуйте свої шедеври як квітковий декор або поєднайте їх з іншими наборами квітів LEGO, щоб втілити в життя яскраві квіткові фантазії.

Квіти з кубиків ЛЕГО

Квіти з кубиків LEGO представляють унікальне поєднання творчості та ігрової концепції. Ці конструктори дозволяють створювати квіткові композиції, де кожен елемент деталізований і зібраний з урахуванням характерних рис реальних кольорів. Унікальність полягає у можливості персоналізації кольорів, комбінуванні різних відтінків та створенні індивідуальних букетів. Крім того, квіти LEGO зберігають свіжість та яскравість, не вянучи з часом, що робить їх довговічним та креативним декором для різних просторів.

Придбати декоративний набір LEGO Exclusive Нарциси (40747) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    10 лют, 2024
    Цей набір нарцисів - один з різноманітних наборів рослин LEGO, якими я з гордістю володію. Звичайно, не без участі мого коханого хлопця🤭😅. Його дуже легко і просто зібрати, готові квіти нагадують сонце і за допомогою цього набору можна зрозуміти, чи взагалі подобається тематика рослин. Він буде добре поєднуватися з усіма іншими квітами, які у нас є. Єдиний трохи забобонний момент - у наборі 4 нарциси. Квіти краще мати в непарних кількостях. 5 суттєво не змінило б ціну, але не змушувало б задуматись.
    Достоинства:
    Нарциси двох кольорів, які загалом створюють весняний настрій. Збирається просто, ті ж стебла з листками однакові. Розташувати дуже легко, хоча б і у склянці. Можна також поставити окремо, у різних місцях.
    Недостатки:
    4 нарциси, що для деяких виявиться дивним.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари