>
Уточнити наявність у постачальника
1099 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

279 шт.
0 шт.
19 × 5.8 × 13.8 cm
8+
0 шт.

Опис

Пориньте в безмежний світ творчості з ігровим набором LEGO Exclusive Творчі веселощі (40593) - захоплюючою розвагою як для дітей віком від 8 років, так і для дорослих, закоханих у творчість та креатизм.

Експлорація з 12 ігрових моделей розпочнеться, як тільки ви відкриєте коробку конструктора, що також сприятиме розширенню знань вашої дитини, відкриватиме нові можливості та даватиме нове розуміння навколишнього світу.

Про набір

У цей комплект входять 279 елементів ЛЕГО для створення різноманітних об'єктів - від транспортних засобів до будинків, тварин та смачних страв. Все це ви зможете зібрати, використовуючи покрокову ілюстровану інструкцію зі збирання. Або можете відхилитися від шаблонів та втілити свої фантазії у життя. Будуйте та перебудовуйте на свій розсуд. Цей конструктор ЛЕГО не лише викликає фантазію, а й стимулює навички оповідання історій та реалізовуватиме ваші креативні ідеї.

Подорож у світ LEGO творчості стає справжнім викликом для уяви. Від створення захоплюючих історій до втілення унікальних композицій цей набір стане джерелом веселощів і натхнення в кожному кубику. Відкрийте для себе творчий потенціал LEGO і пориньте у захоплюючий процес будівництва.

12 унікальних ігрових моделей на вибір

Розвивайте творчий потенціал вашої дитини разом з ігровими набором LEGO Exclusive Творчі веселощі (40593) - ключем до захоплюючого світу конструювання та натхнення. З цим універсальним ігровим набором ЛЕГО, ваше маля стане магом свого світу, де тільки його уява задає правила. Неважливо, чи є він новачком або досвідченим будівельником, цей комплект обіцяє щось більше, ніж просто збірка - тут чекають години безмежних веселощів.

Побудуйте гоночну машину та відчуйте адреналін на гоночній трасі. Відтворіть динозавра і вирушайте у пригоду у доісторичний світ. Зберіть футуристичного робота і поринете в безкраї простори своєї уяви. З 12 унікальними моделями на вибір ваші творчі можливості стають безмежними.

Ігровий набір LEGO Exclusive Творчі веселощі (40593) - це не просто іграшка, це потужний інструмент, що стимулює інновації та приносить радість від кожної створеної споруди. Набір, який обіцяє розбудити невичерпний потік ідей та надихнути дитину на створення дюжини захоплюючих моделей. Будьте готові до того, щоб розкрити творчий потенціал вашої дитини, втілити в життя найсміливіші ідеї та відкрити ворота у світ нескінченних можливостей будівництва та уяви!

Збирайте веселощі разом з друзями та сім'єю - цей ігровий набір ЛЕГО стане для вас брамою в захоплюючий світ нескінченного будівництва та натхнення. Поринайте в творчий потік і перетворюйте найсміливіші ідеї на реальність!

 

Придбати LEGO Exclusive Творчі веселощі (40593) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари