>
Знято з виробництва
Даний товар більше не виробляється компанією LEGO. Пропонуємо вам ознайомитися з новинками. Показати новинки

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

3 428 шт.
0 шт.
64.7 × 9.2 × 47.8 cm
12+
0 шт.

Опис

Ейфелева вежа - чудо технічного прогресу
Набір ЛЕГО 10181 познайомить нас з одним з найвідоміших рукотворних будівель, яке знає, мабуть, кожен житель Землі. Це - паризька Ейфелева вежа, гордість Франції і перлини світової архітектури. Вона була побудована в 1889 році до Всесвітньої виставки того ж року, яка проходила в Парижі і спочатку замислювалася, як тимчасова споруда і вхідна арка на виставку. Багато французьких архітектори, політики і журналісти протестували проти зведення вежі, побоюючись, що вона зіпсує архітектурний вигляд «старого Парижа». Потім її використовували, як громовідвід і телеграф, і вже після Першої світової війни вона стала новим символом Франції. Тепер Ейфелева вежа - найбільш відвідуваний платний туристичний об'єкт в світі.

ЛЕГО 10181 Креатор - що це?
Не могла обійти увагою Ейфелеву вежу і компанія ЛЕГО. З набором LEGO 10181 ми можемо зібрати це гігантське будова з більш ніж 3,5 тисячі деталей. Цей сет дуже оригінальний - не дивлячись на те, що Ейфелева вежа складається з ажурних і плавних півкругів металу, дизайнерам ЛЕГО вдалося створити ілюзію плавних переходів і вигинів, повністю повторюють форми Ейфелевої вежі зі стандартних кубиків і деталей ЛЕГО - кубів і паралелограмів за своєю формою. Вежа з набору ЛЕГО 10181 від свого заснування до шпиля з флагштоком і прапором Франції досягає 108 см. У висоту, а розмір кожної з 4 сторін підстави - 50 см. Для зручності транспортування в зібраному вигляді вежа LEGO 10181 розділяється на 3 складових модуля. Самі пропорції і розміри точно дотримані в масштабі 1: 300. Навіть якщо вам набридне споглядання вже зібраної моделі, то ви можете використовувати її кубики в саморобки, адже основна маса деталей сету ЛЕГО 10181 в Україні - це деталі кольору Dark Bluish Gray (темно-сірий) і пісочного кольору. Також в наборі є дуже корисна для саморобок будівельна зелена пластина розміром 32 х 32 Піна.
Купити набори ЛЕГО дешево в Україні ви можете на сайті constructors.com.ua. Відправка замовлення в день його оформлення оператором «Нова Пошта». Можливий накладений платіж і самовивезення з магазину за адресою: Київ, вул. Олени Теліги, 29 (за попередньою домовленістю).

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари