>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

318 шт.
0 шт.
26 × 4.8 × 14 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Пориньте у світ архітектурної пишноти з четвертим випуском із колекції LEGO Houses of the World - унікального набору, що втілює традиційний китайський дизайн. Збудуйте з кубиків ЛЕГО шматочок Китаю, відзначений дивовижною деталізацією та обмеженим тиражем, який робить цей колекційний набір справжнім скарбом. Це не просто конструктор, а архітектурна спадщина Китаю.

Цей будинок сповнений особливостей, які точно оцінять шанувальники архітектури: дах із характерною черепицею, китайські ліхтарі та вишукані квіткові композиції, кожна деталь пожвавлює атмосферу традицій. Чудова черепиця на даху – це не лише елемент декору, а й брама у чарівний світ східних традицій.

Колекція Будинків світу

Інтерес до архітектури світу може стати вашим новим хобі. Зберіть всю колекцію Будинків світу (індивідуальні цифрові артикула наборів для пошуку на нашому сайті: 40583, 40590 та 40594), створюючи дивовижні композиції, та прикрасьте свої полиці зібранням унікальних будинків, котрий розповідає свою захоплюючу історію. До цієї колекції входять різноманітні проекти будинків з усього світу: від африканських хатин до альпійських шале, японських будинків тощо. Кожна модель розроблена з ретельною увагою до деталей, що точно відображає архітектурну суть відповідного регіону.

Ці захоплюючі колекційні набори відправляє шанувальників LEGO в подорож культурами світу, відкриваючи для себе їх унікальну архітектуру.

Колекція наборів LEGO Exclusive Будинки світу – це щось більше, ніж просто конструктори. Це відкрите вікно у культурне розмаїття нашої планети. У цих наборах LEGO Exclusive прославляє архітектурне багатство різних регіонів світу, пропонуючи будівельникам можливість відтворити традиційні будинки, кожен з яких має свою чарівність і неповторний стиль.

Про набір

Ексклюзивний та колекційний набір LEGO Exclusive Будинку світу – 4 (40599) складається з 318 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Мініфігурки для цього набору не передбачені. Конструктор призначений для дітей віком від 12 років.

Розміри готової споруди наступні: 10 см заввишки, 8 см завширшки і 8 см завглибшки. Цілих 318 елементів ЛЕГО дозволяють створити шматочок Китаю прямо на вашому столі.

Всередині цього двоповерхового будинку ви знайдете:

  • кухню;
  • житловий простір;
  • спальню;
  • та ванну кімнату.

Подаруйте цей конструктор усім, хто прагне відкривати світ через призму архітектури та любителям подорожей. Отримайте заряд ентузіазму до великого мистецтва будівництва, внесіть шматочок культурної спадщини до своєї колекції та розбудіть інтерес до унікального дизайну Китаю та інших культурних скарбів.

Створюйте та прославляйте архітектуру різних куточків планети, зводячи у своїй колекції четвертий будинок LEGO у китайському стилі.

Придбати колекційний набір LEGO Exclusive Будинки світу – 4 (40599) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    2 гру, 2023
    Дома мира - это красивая серия наборов, которая представляет собой четыре традиционных дома из разных уголков мира. На данный момент она включает дома из Японии, Китая, Мексики и Норвегии. Каждый дом имеет свои уникальные особенности и детали. Я пока выбрала японский, но в планах и остальные. Этот набор представляет собой традиционный японский дом с крышей из рисовой соломы, деревянным каркасом и яркой керамической черепицей. В доме есть сад с бамбуком и водопадом, а также традиционная японская баня. Отличный выбор для детей и взрослых, которые любят путешествовать и узнавать о разных культурах. Надеюсь, идея будет расширена и до других стран.
    Достоинства:
    Красивый и детализированный дом в японском стиле. Добавлены правильные детали, например, та же крыша. Красиво смотрится, если поставить перед книжками на полку. Есть возможность для покупки еще 3 таких домиков, но уже с других стран.
    Недостатки:
    Нет минифигурок. Было бы интересно иметь возможность разместить в домах фигурки людей, животных или других тематических персонажей.
  • 5.0

    2 гру, 2023
    Набір ЛЕГО 40599 (Будинки світу 4) - це красивий і захоплюючий набір, який сподобається любителям архітектури, мандрівникам і просто всім, хто цікавиться азійською культурою. Він маленький, за моїми вимірами 11 сантиметрів у висоту і 9 в ширину. Всередині 3 кімнати (вітальня, спальня, ванна), які наповнені меблями і рослинами. Ця ж лінія поширюється і на зовнішній вигляд, тому є мініатюрні ліхтарики і багато квітів. Тому будинок дуже гарний, але наклейки неприємно наносити. Тим більше, що це такий собі колекційний набір і їх взагалі не мало б бути.
    Достоинства:
    Невеликий набір, який швидко збирається, але вміло показує японський будинок. Він показує як з простих деталей можна зібрати деталі меблів, та й увесь будинок. Гарно стилізований зовнішній бік, з традиційною кришею, рослинами та японськими візерунками.
    Недостатки:
    Наліпки супер зайві у подібному наборі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари