>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

348 шт.
0 шт.
26 × 6 × 14 cm
12+
0 шт.

Опис

Одного разу, на столі вашої творчості, здійметься перший шедевр із колекції LEGO Exclusive, присвяченої будинкам усього світу. Цей неповторний будівельний набір, натхненний архітектурою Південної Америки, запрошує вас до захоплюючої подорожі через культурні перипетії всього світу.

У кожній цеглині цього набору міститься унікальний дух країн континенту – від старовинних вулиць Буенос-Айреса до таємничих споруд Мачу-Пікчу. Широкий спектр кольорів і характерний дизайн роблять цю модель не просто іграшкою, а арт-об'єктом, який захоплює своєю деталізацією.

Про набір

Декоративний конструктор LEGO Exclusive Будинку світу – 1 (40583) складається з 348 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Набір призначений для дітей віком від 12 років.

Подаруйте цей набір усім, хто відчуває безмежну любов до подорожей та глибокий інтерес до культурної спадщини. Розміри цієї архітектурної перлини із кубиків ЛЕГО наступні:

  • 12 см заввишки;
  • 8 см завширшки;
  • 10 см завглибшки.

Натхнений барвистими фасадами та характерним стилем будівель Південної Америки, цей набір стане невід'ємним подарунком для шанувальників подорожей та поціновувачів архітектури. Пориньте у процес створення першого будинку, що втілює красу та індивідуальність цього унікального регіону. Подаруйте його тим, хто прагне поринути у різноманітність світових культурних впливів. І тим, хто поділяє ваш інтерес до подорожей та захоплення перед архітектурною спадщиною різних культур. Конструктор LEGO Exclusive Будинки світу – це не просто подарунок – це можливість побачити, відчути та втілити в життя частинку прекрасних континентів.

Давайте разом побудуємо міст із дому в будинок, поєднуючи світи та цінності різних культур. Виразіть свою любов до різноманітності культур, створюючи власний архітектурний шедевр.

Захоплююча подорож у світ архітектури

Вирушайте у захоплюючу подорож у світ архітектури, зводячи перше диво з колекції LEGO Exclusive Homes of the World, натхненну магією Південної Америки. Цей будівельний набір – не просто модель, це віртуальний квиток у культурне занурення для всіх поціновувачів унікальних рішень.

Кожен елемент цієї моделі показує вам всю цінність традицій та характерних рис американської архітектури. Мініатюрні деталі та вишуканий дизайн приносять справжній дух цього дивовижного континенту до вашої оселі. Поєднуйте цей будинок із майбутніми наборами з колекції. Модульна конструкція надає вам свободу творчості, дозволяючи поєднувати цей будинок з іншими будинками з колекції (40590, 40594 та 40599*), щоб створити унікальний архітектурний ансамбль.

*Кожен з наборів ви зможете знайти та замовити на нашому сайті.

Цей неповторний будівельний набір – не просто модель, це подорож в архітектурні традиції, ввібрані з різноманітних культур континенту. LEGO Exclusive Будинки світу - не просто додасть унікальний елемент у вашу колекцію LEGO, а й відкриє вікно у світ, де кожна будівельна деталь – це частина історії та культури. Даний набір не просто пропонує створити модель, він дозволяє вам відчути душу та стиль одного дивовижного куточка світу.

Вірте в магію будівництва та досліджуйте красу Південної Америки разом із LEGO!

 

Придбати конструктор LEGO Exclusive Будинки світу – 1 (40583) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари