>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

476 шт.
0 шт.
37.8 × 7 × 35.4 cm
8+
0 шт.

Опис

Уявіть собі світ, де конструктор LEGO перетворює звичайні історії про тварин на захоплюючі пригоди! З цим ігровим набором можливостей для гри безліч! За допомогою цієї творчої іграшки 3-в-1 діти можуть вибирати свій власний шлях пригод.

Конструктор LEGO 31143 пропонує три захоплюючі варіанти складання, відкриваючи дітям безліч можливостей для творчості та уяви.

  1. Шпаківня: Перший варіант є затишною шпаківнею, де діти можуть створити дім для птахів. Ви зможете зібрати п'ять різнокольорових птахів, підвісну миску з їжею, а також маленьке пташеня та яйце, щоб додати реалізму та веселощів.
  2. Тварини на лавці у парку: Другий варіант пропонує зібрати мальовничу сцену з їжачком, червоним яблуком та білкою, що відпочивають на лавці у парку. Це запрошення насолодитися моментами спокою та природи, внесеним у світ LEGO.
  3. Бджолиний вулик. Третій варіант дозволяє відчути азарт життя бджіл у вулику. Зібравши цю модель, діти дізнаються більше про світ бджіл та їх важливу роль в екосистемі.

Кожен варіант збірки забезпечує унікальний досвід гри та навчання, заохочуючи дітей до творчості, фантазії та пізнання навколишнього світу через гру з LEGO.

Про набір

З 476 деталями цей набір подарує дітям від 8 років можливість будувати не лише три різні моделі, а й розвивати свою креативність. А після гри він стане стильною окрасою дитячої кімнати, нагадуючи про веселі пригоди, які можна пережити завдяки LEGO.

Шпаківня з кубиків ЛЕГО - це чудовий шедевр, висотою в 28 сантиметрів, шириною в 12 сантиметрів і довжиною в 12 сантиметрів, який стане не тільки об'єктом захоплення, а й джерелом натхнення для молодих конструкторів.

Жива творчість оживає з набором Lego Creator 3-в-1 "Шпаківня" (31143), який відкриває двері у світ нескінченних пригод для дітей. Цей набір не просто нудний конструктор, він є джерелом натхнення для створення захоплюючих історій.

А за допомогою безкоштовного мобільного додатку LEGO Builder будівництво стає ще більш захоплюючим! Діти можуть віртуально масштабувати, обертати та оживлювати свої твори, занурюючись у процес та насолоджуючись кожним моментом самостійної творчості. За допомогою цієї інноваційної мобільної програми для планшетів та смартфонів діти можуть не тільки втілювати свої ідеї в реальність, але й дізнаватися, як створюються моделі справжніх майстрів.

Нехай фантазія розгуляється на повну котушку із цим унікальним ігровим набором Lego Creator!

Набори LEGO Creator 3в1 - це не просто конструктори, це цілі світи фантазії, в які діти можуть зануритися на години, створюючи три різні моделі та насолоджуючись процесом творчості. Поєднання високої якості та безпеки робить ці будівельні кубики ідеальним вибором для батьків, упевнених у тому, що їхні діти не лише розвивають свій творчий потенціал, а й перебувають під надійним захистом.

Придбати ігровий набір LEGO Creator Шпаківня (31143) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари