>
В наявності
1179 грн
912 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

342 шт.
0 шт.
28.2 × 5.9 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
1378 грн
1080 грн
+ =
3678 грн
2837 грн
+ =
6678 грн
5532 грн
+ =
1328 грн
1038 грн
+ =
1578 грн
1248 грн
+ =
1638 грн
1298 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Набір LEGO "Ретро ролики" приєднується до хвилі ностальгії, що піднялася в останні роки. А компанію роликам складають не менш культові для минулого століття скейтборд і бумбокс.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 31148 був випущений у рамках серії LEGO Creator. Він містить 342 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Creator від інших відрізняється тим, що практично всі її набори - це 3 в 1, що дають змогу з одних і тих самих деталей створити кілька збірок. Водночас є частина великих наборів, які присвячені одній моделі. Загалом серія охоплює великий спектр тем: від тварин до пам'яток і космічних кораблів. 

Ностальгічні збірки

Приготуйтеся до того, що від збірок набору ЛЕГО 31148 може звести олдскули. Все через обрані кольори в стилі 1980-х років і представлені в комплекті збірні моделі. Однак важливо враховувати той факт, що, незважаючи на те, що в наборі представлено 3 варіанти складання і 3 інструкції, одночасно може бути зібрано лише щось одне через використання одних і тих самих деталей. 

  1. ролики. Основна модель починає збиратися з коричневої підошви, потім формуючи передню частину, завдяки чому виходить такий собі капець. Окремо створюється і приєднується язичок із жовтими шнурками. Далі збирається п'ята з будь-яким візерунком із деталей Dots і бічні частини. Останній етап полягає в додаванні білих обертових коліс із рожевими шинами та стопора для гальмування спереду;
  2. скейтборд. Друга раритетна збірка також починається з основи, в цьому випадку з коричневої дошки. Далі зверху створюється будь-який мозаїчний візерунок із маленьких елементів Dots, запропонований інструкцією або власним натхненням. Завершальний етап - приєднання білих ободів коліс, які також можуть обертатися;
  3. бумбокс. Третя модель являє собою невеликий радіоприймач із ручкою для перенесення і невеликою антеною, яку можна налаштовувати. Два обода коліс використовуються для дифузорів динаміків. Спереду, а також з боків додано кілька місць, де можна прикріпити деталі Dots. Ззаду він має такий вигляд, ніби розрахований на одну касету. 

Перенесіться на кілька десятиліть назад, коли вулицями ганяли люди на роликах або скейтбордах з бумбоксами в руках, а також скористайтеся набором ЛЕГО "Ретро ролики" для того, щоб розповісти про цю епоху дітям.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари