>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

365 шт.
2 шт.
26 × 7 × 19 cm
12+
0 шт.
5.0

Опис

Шанувальникам класичних ігрових наборів присвячується ексклюзивний ігровий набір LEGO Castle Чарівна майстерня Маджісто (40601).

Ще в далекому 1993 році LEGO Group презентувала ігровий набір LEGO Castle Чарівна майстерня Маджісто (6048), що складається з 176 деталей, який включав дві мініфігурки і був частиною підтеми "Лицарі-дракони". Перенесемося на 30 років уперед, і шанувальники цієї теми тепер можуть насолодитися покращеною та оновленою версією тієї ж моделі, хоча цього разу в збірку було внесено низку косметичних змін.

Про набір

Ексклюзивний ігровий набір LEGO Castle Чарівна майстерня Маджісто (40601) складається з 365 елементів, двох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 12 років.

Зберіть магічну майстерню своїми руками використовуючи інструкцію зі збирання. Інтер'єр майстерні виглядає більш деталізованим, ніж в ігровому наборі LEGO Castle Магічної майстерні Маджисто (6048), хоча в ньому все ще є скриня зі скарбами, сходи та кухонна плита з одного боку, а також стіл із наклеєною плиткою-свитком та двома склянками з іншого .

До речі, в ігровому наборі Чарівна майстерня Маджісто LEGO Castle (40601) є мініфігурки самого Маджісто і жінки-лицаря-дракона. Для тих, хто не знає, Маджісто був найпершою мініфігуркою LEGO, що отримала ім'я, а також був відомий як Мерлін у Великій Британії, Серлін у Німеччині та Покус у Нідерландах.

Про серію

Серія конструкторів LEGO Castle є однією з історично значимих та популярних серій у світі LEGO. Вона пропонує можливість вирушити у чарівний світ лицарів, замків, драконів та пригод.

Ось кілька ключових моментів про серію LEGO Castle:

1. Світ лицарів та замків: LEGO Castle традиційно фокусується на створенні атмосфери середньовіччя з його замками, лицарями, королями та королевами. Ігрові набори в серії включають барвисті деталі, які створюють чудові замки і фортеці.

2. Мініфігурки лицарів та середньовічних персонажів: серія LEGO Castle надає різноманітні мініфігурки лицарів, лучників, магів, драконів та інших персонажів, щоб пожвавити ваші середньовічні пригоди.

3. Замки та форти: ігрові набори в серії включають хитромудрі та креативні конструкції замків, фортів і стін, які можна об'єднувати в різні комбінації. Це дозволяє створювати свої унікальні сценарії та військові тактичні структури.

4. Дракони та фантастичні елементи: Крім традиційних середньовічних елементів, у серії LEGO Castle з'являються і фантастичні компоненти, такі як дракони та магічні артефакти, додаючи елемент чаклунства та фентезі.

5. Багаторівневі ігрові набори: деякі ігрові набори являють собою багаторівневі замки з внутрішніми приміщеннями, сходами та таємними ходами, розширюючи можливості гри.

6. Комплектації для ігор: у деяких ігрових наборах LEGO Castle зустрічаються елементи, призначені для створення ігор, такі як робочі катапульти, пастки та навіть функціональні двері та ворота.

LEGO Castle пропонує унікальну можливість поринути у середньовічний світ, де лицарі борються за свої королівства, а дракони патрулюють небеса. Ця серія користується популярністю серед шанувальників LEGO різного віку і продовжує надихати на креативність та уяву.

Придбати ігровий набір LEGO Castle Чарівна майстерня Маджісто (40601) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    2 гру, 2023
    Хоча я не був колекціонером, коли цей набір спочатку був випущений, моя пристрасть до замків за ці роки тільки зміцніла. На перший погляд, цей набір дуже схожий на оригінальний, і на другий, і на третій. Набір побудований так, щоб відкриватися в центрі, дозволяючи бачити деталі інтер'єру. Завдяки різноманітній палітрі кольорів і асортименту елементів листя ця конструкція вдало передає враження споруди, розташованої в горах. Водночас він вміло інтегрує штучні елементи в це природне середовище, досягаючи гармонійного поєднання обох. З точки зору реалізму, структура викликає сумніви, але це не те, про що ми тут судимо. Дизайнери чудово попрацювали над тим, щоб вловити елементи, які зробили оригінал культовим, надавши йому сучасного відтінку. У той час як екстер’єр рясніє деталями, інтер’єр досить простий. Хоча багато прийомів у цьому наборі не обов’язково є унікальними для цієї збірки, для мене особливо особливим є дах. Використання похилих частин, на які спирається пластина, дозволяє створити гарну форму кривих. Цей набір поставляється з двома мініфігурками. Маг просто у чорному балахоні, на який було б непогано нанести хоча б якісь принти. Зате лицар класна, з принтом дракона на торсі і гарним шоломом.
    Достоинства:
    Знявши замок на вхідних дверях, можна відкрити магічну майстерню. Інтер'єр деталізований і включає скриню зі скарбами, драбину, плиту, склянки. Хто не знає, Маджесто - це той же Мерлок, лише в іншій локалізації. Лицарка-дракон отримала новий дизайн тулуба з принтом.
    Недостатки:
    Маджесто міг отримати хоча б якісь принти на мантії.
  • 5.0

    2 гру, 2023
    Віддаючи данину класичному набору, перевипущені можуть йти двома шляхами. Перший - зміна окремих частин, таке собі переосмислення. І другий (як тут) - майже стовідсоткове повторення старих наборів. Кому цікаво, можете погуглити набір 6048 - це саме він. Подібно до старого набору є власник майстерні - Маджісто у блакитній мантій, а також один з лицарів драконів. Однак я сподівався, що надрукований щит лицарів-драконів повернеться, тому наявність лише меча розчаровує. Сама майстерня - це відносно велика збірка з 20 сантиметрами у висоту. Під дахом велика порожнеча і це в принципі єдиний значний недолік. А так, є велика кількість декоративної зброї, елементи рослин, можливість розділити будинок на двоє.
    Достоинства:
    Точне відтворення класичного набору, який сподобається давнім фанатам. Червона з чорним криша виглядає цікаво. Мініфігурка лицаря драконів повертає ще одну фракцію замку. Мініфігурка мага також гарна і стане доречною для інших фентазійних збірок.
    Недостатки:
    Бракує деталей і більш закритої частини даху.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари