>
Під замовлення
2199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

601 шт.
0 шт.
35 × 19 × 7 cm
10+
0 шт.

Опис

Саме вчителі відчинили двері у світ магії деяким дітям у Гоґвортсі. Вони навчили їх першим помахам паличкою, приготуванням зілля та захисту. Але найголовніше – вони навчили ніколи не здаватися, навіть якщо здається, що надії немає. Зберіть деяких зі шкільних викладачів у наборі LEGO “Професори Гоґвортса” і віддайте данину цим мудрим та сміливим чарівникам.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40560 було випущено у рамках серії LEGO Brick Headz. Він містить 601 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 10 років. Тематика набору – збірні моделі.

Особливості серії. Серія LEGO Brick Headz пропонує зібрати відомих персонажів у новому, трохи кумедному образі. Серед фігурок серії можна знайти мультяшок, супергероїв, тварин, знаменитостей і таке інше. Кожна з них має квадратну голову і таке ж тіло, але від цього лише миліша й більш впізнавана.

Упаковка набору

Всі деталі та інструкції тут упаковані в середнього розміру коробку з димчастим синім фоном і фігурками на передньому плані. Кожна з них має ім'я і вказано з скількох деталей збирається (демонструвати можна всіх разом, не обираючи кого побудувати спочатку). Ззаду на коробці показано з'єднання із чорною деталлю-основою. По обидва боки нанесений великий логотип Harry Potter.

Вчителі з деталей LEGO

Всього набір LEGO 40560 пропонує отримати одразу 4 професори, які відіграли значну роль у житті всіх студентів. І це:

  1. Северус Снейп - викладач зіллєваріння та захисту від темних мистецтв. Він має чорне волосся і одягнений у довгу чорну мантію з фіолетовою сорочкою. Очі – крапки, як і в інших. Будучи вчителем зілль, фігурка тримає колбу з фіолетовою рідиною, в іншій руці - чарівна паличка;
  2. Мінерва МакГонагалл - вчителька трансфігурації та заступниця Дамблдора. Декан факультету тут отримала яскраво-зелену мантію, намисто-кільце та чорний відьомський капелюх із золотим пером. Вона також має чарівну паличку та кубок;
  3. Аластор Грюм – професор захисту від темних мистецтв. У нього деталі зображують його улюблений коричневий плащ та коричневу сорочку з безліччю ременів та пряжок. Окрема деталь – накладне око. У нього паличка в одній руці та тростина в іншій;
  4. Сивілла Трелоні - вчителька пророцтва. Вона має сорочку м'ятного кольору з жовтими смужками знизу та сірі штани. Додаткові деталі включають: пов'язку на голову з деталей, принти намиста та окуляри. Фігурка тримає чашку, оскільки вона часто читає чайне листя, знайдене на дні чашки, щоб передбачити майбутні події. В іншій руці її паличка.

Кожна з фігурок має чорну пластину-основу 6 на 6 точок, де її можна демонструвати.

Цікавий факт! Всі фігурки серії мають рожевий "мозок" у голові. Це рожева деталька 2 на 2, яка знаходиться всередині голови та представляє мозок персонажа.

 

Зберіть культових персонажів – вчителів, які виховали не одне покоління чарівників у школі з набором LEGO “Професори Гоґвортса”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари