>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

90 шт.
0 шт.
12 × 7.7 × 9 cm
10+
0 шт.
3.0

Опис

Вирушай у пригоди разом з веселим качуром Дональдом Даком! Злегка необережний, можливо трішки грубий і необачний, водночас Дональд Дак це турботливий дядько трьох малих каченят-бешкетників, а ще вірний друг, який ніколи не кине в біді. Його голос і манера мовлення настільки впізнавані та легендарні, що Дональд став справжньою зіркою і, звісно, як це належно справжній знаменитості, його імʼя вигравіювано на алеї зірок у Лос-Анджелесі. А ще LEGO присвятили йому ось таку чудову колекційну фігурку. Для того щоб зібрати відомого мультгероя тобі знадобиться небагато часу! Набір складається з 90 деталей. Дональд Дак після збірки постає перед нами у своєму звичному образі: блакитний піджак моряка поверх білої сорочки, метелик, як у справжнього джентльмена, моряцький берет. Ну і звісно ж жовті ніжки та куценький хвіст. Фігурка Дональда Дака стане чудовим доповненням до твоєї колекції або ж чудовим подарунком для любителя мультфільмів Disney! Ви можете купити оригінальний сертифікований LEGO Brick Headz Дональд Дак (Артикул: 40377) на нашому сайті. Доставка здійснюється не тільки по м.Київ, а й по всій Україні.

 

  • 3.0

    3 гру, 2020
    Набор не большой и не понятно почему очень дорогой. Например, можно взять Мандалорца и малыша с почти 300 детальками всего за 600 гривен сейчас. Но ладно, сын захотел - я взял, тем более что я сам вырос на этом мультике. Собрать было легко. Мой единственный вопрос где Дейзи?? У Микки есть Минни, у Гуфи есть Плуто, а у бедного Дональда нет Дейзи. Срочно нужно исправить это недоразумение.
    Достоинства:
    Выглядит круто, но собирается даже слишком быстро.
    Недостатки:
    Снимаю за то, что нет Дейзи. За такую цену могли бы и добавить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари