>
Уточнити наявність у постачальника
2299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

340 шт.
0 шт.
19.1 × 7 × 14.1 cm
10+
0 шт.

Опис

“Як я став таким багатим? Я був розумнішим найрозумніших і завзятішим найзатятіших!”, - Скрудж МакДак.

Якщо ця цитата і сам Скрудж МакДак Вам про щось говорять і навівають Вам теплі спогади, то набір ЛЕГО "Скрудж МакДак, Біллі, Віллі і Діллі" точно Вам сподобається. Згадайте, як пару років тому дивилися на пригоди цих качечок по телевізору, а тепер у Вас з'явилася можливість відтворити їх у себе вдома. Не згайте такого шансу!

Скрудж Макдак

Виросшим на мультфільмі "Качині історії", точно сподобається збирати з конструктора найбагатшу качку Дакбурга - центрального персонажа мультсеріалу і набору ЛЕГО "Скрудж МакДак, Біллі, Віллі і Діллі". Він набагато вище своїх племінників, але збирається стандартно - голова (з відмінною деталлю серії - мозком всередині), тулуб, ноги.

Для того щоб зробити Містера Скруджа максимально схожим на себе, в наборі ЛЕГО 40477 використовуються такі деталі, як окуляри на дзьобі, бакенбарди-пір'ячко, циліндр, синьо-червоний наряд і тростина. На ногах - улюблені червоні гетри. Для зручної демонстрації передбачена чорна основа.

Каченята

Спочатку трійця каченят мала погостити у Містера Скруджа всього кілька днів, однак візит затягнувся і вони стали постійними супроводжуючими дядька в його пригодах. Для того, щоб трійнят можна було розрізнити, вони, як і в наборі ЛЕГО "Скрудж МакДак, Біллі, Віллі і Діллі" носять одяг різного кольору:

  • Біллі (Хьюї) в червоному вбранні;
  • Віллі (Дьюї) в синьому вбранні;
  • Діллі (Луї) в зеленому вбранні.

Зібрати їх не складе труднощів, адже різняться Біллі, Віллі і Діллі лише кепками і футболками, прямо як в мультсеріалі. Почнете Ви з голови розміром 3 на 3 (з відмінною деталлю серії - мозком всередині), далі додасться тіло, хвостик, обличчя і ноги. Як і для їх дядька, для трійнят є чорні основи для демонстрації.

Поради по збірці

Можливо, деяким наші поради по збірці набору ЛЕГО 40477 покажуться непотрібними, проте для не найдосвідченіших фанатів конструктора ЛЕГО, ми все ж відзначимо кілька пунктів.

  1. В інструкції, під світло-сірими деталями маються на увазі білі;
  2. в наборі є кілька блідо-лілових деталей розміром 4 на 1. Деталь з прінтованим трикутником належить Дейзі Дак (комір сорочки);
  3. обов'язково підрівняйте деталі, щоб кінцева модель виглядала акуратно. Ви ж не хочете, щоб у каченят були зазори між деталями;
  4. коли збірка буде закінчена, залишиться 3 білі деталі розміром 3 на 3. Що робити з ними, в інструкції не згадується. Тому це підкажемо Вам ми. Деталі потрібні для того, щоб каченята могли зняти кепки і демонструватися без них.

В іншому ж, зібрати Скруджа Макдака, Біллі, Віллі і Діллі не складе труднощів.

Увага! Наклейки в наборі ЛЕГО "Скрудж МакДак, Біллі, Віллі і Діллі" відсутні.

Увага [2]! Єдиний аксесуар в наборі ЛЕГО 40477 - тростина Скруджа. Однак, Ви можете використовувати аксесуари з будь-яких інших наборів. Як каченята, так і Скрудж зможуть їх без проблем тримати.

Біллі, Віллі, Діллі, а також їх дядечко Скрудж МакДак обов'язково знайдуть для себе пригоди навіть в інтерпретації конструктора ЛЕГО. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації набору LEGO 40477 гарантовані.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари