>
В наявності
6799 грн
5393 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 125 шт.
0 шт.
48 × 11.2 × 37.8 cm
18+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
8898 грн
7010 грн
+ =
11598 грн
9425 грн
+ =
14998 грн
12281 грн
+ =
13098 грн
10685 грн
+ =
22798 грн
18833 грн
+ =
7148 грн
5662 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Відвідати стародавній японський храм тепер можна не тільки в азіатській країні, а й у будь-якій точці світу, зібравши набір LEGO "Замок Хімедзі". Подорож у період Муроматі, а точніше до його перлини - Замку Білої Чаплі, починається тут і зараз.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 21060 був випущений у рамках серії LEGO Architecture. Він містить 2125 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 18 років. Тематика набору - будови. 

Особливості серії. Серія LEGO Architecture дає змогу повторити в мініатюрі найзнаменитіші шедеври архітектури, безліч з яких бачили не одну епохальну подію. Стильні збірки прикрасять будь-який інтер'єр. 

Японський замок із деталей ЛЕГО

Замок Хімедзі - одна з небагатьох фортець Японії, яка ніколи не страждала від воєн або землетрусів. Вона сягає своїм корінням у XV століття і входить до числа 12 оригінальних замків країни. Збірка будови з набору ЛЕГО 21060 фокусується на верхньому поверсі замку, який встановлений на світло-коричневій основі. Зроблено це через велику територію навколо фортеці, адже біля підніжжя розкинулося місто. Вежі замку, асиметричні стіни і проходи точно відтворені в біло-сірих тонах, де білі деталі використовуються для стін, а сірі - дахів. Також присутні маленькі віконця по всіх кімнатах.

В основній будівлі також є натяк на інтер'єр. Він спрощений, оскільки головна цінність цього набору - це його зовнішній вигляд, а не деталізація кімнат. Щоб поглянути на додане внутрішнє планування, потрібно підняти верхню частину головної будівлі. Коли огляд закінчено, піднята частина збірки повертається назад і замок знову має цілісний вигляд.

Оточення Замку Хімедзі

Замок - не єдина збірка цього набору. Насамперед є чорна основа з нанесеною назвою будови. На неї встановлюються зелені деталі для відображення трави і сірі - для кам'янистих доріжок на території. У деяких місцях доріжки закінчуються сходинками, які в реальності допомагають піднятися нагору. Навколо є збірні дерева сакури - два із зеленим листям і два з рожевими квітами. З переднього боку також висаджуються зелені деревця. Вони додають збірці необхідного кольору. Усе разом оточене світло-коричневим парканом, який з'єднується з будівлями.

Відвідайте в наборі ЛЕГО "Замок Хімедзі" одну з найповажніших японських будівель, що пережила не одну династію, однак і в XXI столітті тішить не лише місцевих мешканців, а й мандрівників.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    15 вер, 2023
    Найкращі моделі Лего Архітектура (як цей) чудово виглядають на полиці, але також дають корисний досвід збирання, який допоможе відкрити багато аспектів культової будівлі по дорозі. Оскільки структура не є єдиним монолітом, а радше має внутрішні дворики, проходи та зовнішні будівлі, не кажучи вже про те, що побудована на підвищенні, ви отримуєте справжнє відчуття екскурсії, збираючи його. Це ставить цей набір вище багатьох інших у серії. Він трішки схожий на Піраміду Гізи, однак для мене все ж перевершує її, а також більший за Тадж Махал. Водначас, він залишається вірним базовій концепції – він точно передає суть будівлі.
    Достоинства:
    На основі одного з найважливіших японських зразків архітектури XVII століття. Супер цікаво будувати. Красиво виглядає з будь-якої сторони. Деталізований. Присутня територія навколо та трішки відтворено сади.
    Недостатки:
    Почуття, ніби набір розумніший за мене. Вимагає трішки заощадити перш, ніж купити.
  • 5.0

    15 вер, 2023
    У цій збірці є багато шаблонів, що повторюються. І, як правило, у інших наборах це призводить до досить банального процесу складання. Але замку Хімедзі вдається ефективно маскувати ці повторювані паттерни протягом усього процесу. Жодного разу я не нудився над черговим раундом накладення перемичок поверх цегли. Смію сказати, що це може бути моїм улюбленим набором LEGO Architecture з точки зору процесу. Так, є деякі незначні зміни, яким я б віддав перевагу, як-от додавання більшої кількості квітучих вишневих квітів. Але загалом набір отримує від мене наступний висновок: будувати його цікаво та розслабляюче, а кінцевий продукт є чудовим експонатом.
    Достоинства:
    Набір до 30-річчя того, як ЮНЕСКО визнали замок спадщиною. В інструкції трішки інформації про замок та його створення. Збирається знизу доверху, тому заплутатись неможливо. Процес збірки, який вдалося зробити цікавим. Виглядає доволі стильно.
    Недостатки:
    Більше дерев! Нам потрібно більше дерев!
  • 5.0

    15 вер, 2023
    Це прекрасна модель красивої будівлі, яка повертає тему архітектури на подіум після кількох тьмяних років. У ній дуже відчувається японська стриманість та чіткість. Палац рясніє деталями та цікавими будівельними техніками, а також це чудовий набір деталей, частково тому, що він практично позбавлений елементів інтер’єру яскравих кольорів. Є багато маленьких шматочків, але також багато великих. Ціна здається розумним співвідношенням ціни та якості. Він також досить важкий - більше 1,5 кг.
    Достоинства:
    Приємна збірка, яка відтворює справжнє місце. Відтворено і сам замок, і його фортифікаційні споруди. Додані деталі у вигляді квітучих та просто залених дерев. Багато маленьких сходів та проходів. Може бути як комплект корисних деталей.
    Недостатки:
    Особисто я б не відмовилась від 1 мініфігурки якогось імператора.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари