>
Уточнити наявність у постачальника
299 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

8 шт.
0 шт.
20 × 1 × 16 cm
1 1/2+
0 шт.

Опис

   Якщо Ви бажаєте доповнити свою колекцію ЛЕГО невеликим тортиком або подарувати дитині його перший набір, то цей полібег "Іменинний торт" безумовно для Вас. Зроблений з яскравих, барвистих, нетоксичних і безпечних деталей, він підійде для будь-якого фаната конструктора від 1,5 року. Придбайте цей набір і переконайтеся самі в тому, що дитина буде зацікавлена ним з найпершої хвилини. Він (-а) точно скаже Вам дякую!

Придбавши набір 30330 Ви отримаєте:

  1. Невеликий пакетик, на правій стороні якого зображена сама збірка і 2 додаткові ідеї, а на лівій - опис, технічні моменти і гарантії безпеки.
  2. Інструкцію. Зрозуміло, для людей старшого віку вона абсолютно не має сенсу, але дітям дає розуміння, що потрібно її дотримуватися, щоб зібрати щось дійсно гарне.
  3. 8 деталей: білу основу для торта, 3 кольорових кубика з цифрами (жовтий, червоний і блакитний), деталь з помадкою, підсвічник, свічку і вогник.

   Мініфігурки в наборі відсутні !!!

   Здавалося б, полібег ЛЕГО "Іменинний торт" зовсім невеликий, але при належній фантазії подарує нескінченні години веселої гри Вам і вашим дітям. Також за рахунок принтованних деталей з цифрами, можна почати вчити їх з дитиною. Як бонус, ось Вам декілька ідей від нас: влаштуйте свято і спечіть торт, відкрийте власну кондитерську, запросіть інших ЛЕГО-героїв на чаювання або ж "нагодуйте" їм когось особливого. І це ще без урахування того, що Ви можете побудувати з набору щось кардинально інше, не пов'язане з випічкою.

   Надалі, набір 30330 можна доповнити іншими наборами серії ЛЕГО дупла, так як деталі аналогічні їм. Наприклад, зверніть увагу на "Пекарню" (10928) і "Кав'ярню" (10587) або ж виберіть те, що сподобається саме Вам.

   Цей, і інші набори, ви можете придбати в нашому магазині за приємною ціною.

   Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари