>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

46 шт.
2 шт.
38.2 × 9.4 × 26.2 cm
2+
0 шт.

Опис

Як грати
Іграшкова пекарня - це саме те, чого хотять діти. Конструктор LEGO Duplo 10928 Пекарня подарує вашій дитині незабутні емоції. Допоможи пекареві нагодувати всіх відвідувачів. Для початку потрібно замісити тісто і поставити його в піч. Після того як випічка буде готова запропонуй смачні булочки відвідувачам кафе. А коли клієнти поїдять, відвези булочки в місцевий магазин за допомогою красивого фургона з тортом на даху. З LEGO Duplo немає часу на відпочинок, адже відвідувачі вже чекають вашу фірмову страву.

Про набір
LEGO Duplo 10928 Bakery - це новинка 2020 року, яка відмінно підходить дітям від 2-х років. Конструктор складається з 46 деталей разом з двома мініфігурками. З деталей ваша дитина зможе побудувати справжню пекарню з навісом і столиками для їжі. Також неможливо обійти стороною захоплюючий фургончик служби доставки, який також входить в комплект. У коробці є всі необхідні аксесуари для захоплюючої і цікавої гри. Конструктор відмінно підходить як для спільної гри батьків з дитиною, так і для гри самої дитини. З його допомогою ваш малюк не тільки розважається, а й розвивається. Адже споруда і керівництво іграшковою пекарнею розвиває велику кількість корисних якостей.

Особливості серії
Конструктор відноситься до легендарної серії Дупло. Всі набори цієї серії абсолютно безпечні та оригінальні. При цьому вони спеціально розроблені фахівцями для того, щоб дитина розвивалася і приємно проводила час. Конструктор повністю займає увагу дитини, тому батьки можуть спокійно відпочивати або займатися своїми справами. До того ж всі набори цієї серії відмінно взаємодіють між собою, а значить простір для гри просто необмежений. Все залежить тільки від вашої фантазії і фантазії вашої дитини.

Всі конструктори оригінальні і сертифіковані. Купити LEGO Duplo 10928 Пекарня ви можете в нашому магазині ЛЕГО з оперативною доставкою по всій Україні. Якщо у вас виникли питання, то наші фахівці з радістю дадуть на них відповідь.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари