>
Новина
Опубликовано06.02.2023

Декілька слів подяки

Новость
Опубликовано, 06.02.2023

«Самостійну державу може здобути собі український народ тільки власною боротьбою і трудом» (С. Бандера).

Напевно, у більшості українців даний вислів викликав сумну усмішку на обличчі. Щоденна важка боротьба за те, чому немає ціни в усьому світі, – за Батьківщину, за рідну неньку, за кохану Україну, – це титанічний труд, який так чи інакше лежить на кожному з нас.

На фронті із левовою хоробрістю б’ються найкращі сини та дочки українського народу, знищуючи рашистську нечисть на землі і з неба. Вони ціною власної крові не дають здичавілим загарбникам плюндрувати та паплюжити садок вишневий коло хати кожного з нас.

Це великий, героїчний подвиг, і він не має сприйматися як належне чи залишатися непоміченим. На щастя, ми, українці, – напрочуд вдячний народ, і нам на добро хочеться відповідати ще більшим добром. З огляду на це, ми не залишаємося осторонь, і на своєму «фронті» ми такі ж незламні, як наші воїни світла на своєму.

Всі ми об’єднані однією святою метою, нашою Перемогою, кожен з нас робить, і продовжує робити, свій внесок у її наближення, хоч безпосередньо може і не гамселити орків пліч-о-пліч з військовими. На перший погляд, це невидимі дії, проте вони мають відчутний результат, наприклад, у вигляді двох придбаних дронів Mavic 3 та Mavic 3Т, що також заслуговує на увагу та визнання.

Тому хочемо висловити щиру вдячність нашим покупцям, які долучалися до збору коштів для наших військових, купуючи патріотичні брелоки та наповнюючи скриньку для благодійних внесків на користь ЗСУ у нас в магазині. Легомани, Ви ЧУДОВІ! 😉  

Особлива подяка за неймовірно щедрий донат на користь Підрозділу БПЛА від ІТ-компанії «Softwarium» та нашого шановного друга і партнера Сергія Соломки. Шановні Java-розробники, ми знаємо, якою важливою є популяризація власного бренду та його просування, тому новенькі Mavic’и наших аеророзвідників, придбані за вашої підтримки, охоче передають ваші дахозносні «візитівки» оркам 😉

 

 

 Компанія «DRONARIUM», пане Дмитро Вергелес, дякуємо й Вам за супровід та надану можливість здійснити покупку дронів за найвигіднішими цінами та найкоротшими термінами доставки. За вашого сприяння підрозділ БПЛА має можливість окультурювати більшу кількість дикунів з боліт, роздаючи гарячі квитки на музичні концерти 😉 

Дякуємо усім! Спасибі кожному небайдужому! 

Попереду на нас чекає ще багато викликів та випробувань, буде важко, нестерпно та, навіть, боляче, і навіть пропри це ми не маємо права здаватися чи зневірюватися. Наше сонце сходить, і його не зупинити. Світанок буде багряним від вражої злої крові, що окропить нашу волю.

СЛАВА УКРАЇНІ! 
СЛАВА ГЕРОЯМ!