>
Уточнити наявність у постачальника
10499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 171 шт.
8 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Захоплююче бій у підземеллі разом з LEGO Ninjago
LEGO NINJAGO Черепа Чаклунки Темниці (71722) - насичений дією ігровий набір з 8 міні фігурки, включаючи ніндзя Хелда Коула, Хелда Зейна і Хелда Ллойда. З іграшковими підземеллями творчі діти можуть годинами грати в битви що захоплює з серіалу.
Відмінна настільна гра LEGO
Цей набір для дітей також є захоплива настільна гра NINJAGO. Шанувальники ніндзя можуть використовувати обертається кубик, щоб пробратися через підземелля, ухиляючись від усіх пасток Черепович воїна, лави, що рухаються мостів і воїнів, перш ніж вони зможуть захопити Тіньовий Меч Визволення і звільнити ніндзя з в'язниці, Ви також можете комбінувати цей набір з іншими наборами LEGO для величезної настільної гри.
Іграшки LEGO пропонують світ творчих веселощів.
Будівельна іграшка LEGO NINJAGO відмінно підходить для дітей і дає їм можливість відкрити для себе фантастичний світ, повний нескінченних дій, де вони можуть боротися зі злом, зі своїми героям ніндзя. Шанувальникам NINJAGO сподобається грати з усім зброєю ніндзя, строімого фігурами, автомобілями, драконами та багатьом іншим.

Особливості:
Діти можуть використовувати цей чудовий ігровий набір в якості іграшкового підземелля, де вони можуть переграти битви з серіалу NINJAGO, і в якості настільної гри LEGO, де вони повинні знайти вихід з усіх пасток і небезпек перед тим, як битися з чарівником Черепа.
Цей ігровий набір LEGO NINJAGO Черепа Чаклунки Темниці (71722) включає 8 фігур, які дозволяють дітям розігрувати пригоди  що захоплює NINJAGO в підземеллях. Завдяки обертачу гральних кісток вони отримують у два рази більше задоволення, тому що вони також можуть використовувати набір в якості настільної гри LEGO.

Про продукт

Будівельні іграшки LEGO відповідають найвищим промисловим стандартам, що робить цеглинки ЛЕГО міцними, сумісними з іншими деталями, простими у збірці й розбиранні. Класичний кубик використовується з 1958 року.

  • 5.0

    19 чер, 2020
    Набор покупался в магазине на Дорогожичах, так как живу недалеко. Очень понравился ассортимент. Реально много наборов и есть из чего выбрать. Так как мой сын любит серию ниндзяго - сразу показал на этот набор. Дома радости не было придела. Собирал он его два дня, в результате получилось мрачноватое строение. Но красивое. Ребенок играет с удовольствием, так что некомендую.
  • 5.0

    10 чер, 2020
    У сына есть копилочка. Когда накапливается определенная сумма, он покупает лего. Набор Черепа Колдуньи был быстро собран, несмотря на большое количество деталей. Эта игрушка хорошо развивает фантазию и моторику.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

840 шт.
9+