>
Під замовлення
2239 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

369 шт.
3 шт.
28.2 × 7.5 × 25.9 cm
7+
0 шт.

Опис

Гадаємо, що всі фанати конструктора LEGO люблять грати в нього зі своїми друзями. Хочемо познайомити вас з набором, який дозволить вам влаштувати цікаві змагання з друзями. Цей набір називається Замок клану Орлів (70011). Завдяки своїй спритності ви зможете перемогти у турнірі та отримати багато кристалів Чі, а головною нагородою стане золоте Чі.

Величний замок

Всі події відбуваються у замку клану Орлів. Сам замок являє собою велику статую орла, яка своїми крилами приховує багатства клану. Вершина статуї має місце, де буде сидіти Глава ради правління фракції Орлів і спостерігати за боєм. З різних боків від статуї стоять металеві стійки для зброї. На них закріплено різну зброю клану. У самому центрі стоїть висока колона з кристалом Чі нагорі. Від неї йде механізм до великої статуї орла. Біля колони є два трампліни з різних боків.

Інтерактивна гра

Головною інтерактивною особливістю є крила статуї, які можуть відкриватися, якщо відхилити колону в сторону. В цьому й буде полягати головне змагання.

Посади героїв на їх чімацикли та за допомогою пускового пристрою запусти їх по трампліну. Ваша мета — відхилити колону та відкрити скарби клану Орлів. Ваш супротивник буде відхиляти колону в іншу сторону та заважати вам.

Ігрові картки

Проводячи бій, можна використовувати 10 ігрових карток, 5 з яких картки фракції Львів і ще 5 – фракції Вовків. На кожній картці є свої характеристики в числах. У кого вони більші, той і перемагає картку противника.

Три мініфігурки

У наборі є три мініфігурки і велика кількість зброї

  1. Мініфігурка Глави ради правління клану Орлів — Евалда.
  2. Мініфігурка Доглядача фракції Львів Леннокса.
  3. Фігурка вождя клану Вовків Ворріца — противника Леннокса.

Проведи захопливе змагання зі своїми друзями.

Набір Замок клану Орлів (70011) дозволить не тільки обіграти цікавий сюжет, а й провести захоплююче змагання. Як саме його проводити вирішувати тільки вам. Ви можете запускати ваших героїв на чімациклах одночасно, заважаючи один одному. Або можете зробити карткові раунди, переможець яких зможе запустити Чімацикл і спробувати відхилити колону.

Збери замок клану Орлів і влаштуй змагання на спритність та швидкість зі своїми друзями!

Придбати набір Замок клану Орлів (70011) можно в нашому інтернет-магазині.

 

  • 15 тра, 2015
    класний набор от только жаль што у ленакса нет броні
  • 20 кві, 2015
    класний набор от только жаль што у ленакса нет броні

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари