>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

139 шт.
2 шт.
26.2 × 4.8 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Крокодили ніяк не заспокояться у своїй гонитві за енергією кристалів Чі. Цього разу крадіжка сталася за участю Кроулі в наборі LEGO "Потрошитель Кроули". Він викрав Чі у клану левів, але не врахував одного - Леонідас уже в дорозі і налаштований будь-що-будь повернути вкрадене.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 70227 був випущений в рамках серії LEGO Legends Of Chima. Він містить 863 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений для 9 років. Тематика набору - транспорт.

Особливості серії. Набори серії LEGO Legends Of Chima відправляють у чарівну країну Чіма, все в якій працює від енергетичних кристалів. Але баланс похитнувся, через жадібність племені Крокодилів. Тому в серії є набори, пов'язані з битвами і спробами знайти точки дотику, щоб відновити мир.

Кроулі та Леонідас

Як уже було згадано, в наборі ЛЕГО 70227 з'являються Кроулі і Леонідас, і це єдині мініфігурки, додані в комплект.

  1. Кроулі - витривалий боєць клану крокодилів. У нього порвана бордова накидка, яка прикриває плече і стегна. Інша частина тіла відкрита, показуючи прес, луску та кігті;
  2. Леонідас - член клану левів, який відповідає за напад і охорону. На ньому синій кілт, а також синій пояс із блакитним каменем. Частина торса також відкрита. У Леонідаса є зброя - меч Валіос.

Обидві мініфігурки мають двосторонні обличчя. 

Потрошитель Кроулі

Оливкова машина Кроулі в наборі починає збиратися з нижньої рами шасі. До неї приєднується нижня щелепа та елементи керування автомобілем. Відразу за ними знаходиться вільне місце, куди можна посадити Кроулі. Якщо спереду збирається паща, то ззаду - коробка для зберігання вкраденого кристала Чі, який у комплекті прозоро-блакитний. Надалі ящик буде надійно захований кабіною і великими ребристими колесами. Приєднання верхньої щелепи показує великий зубастий рот, який може відкриватися і закриватися. Це дає змогу легко помістити в рот мініфігурку і закрити. Останні кроки включають додавання передніх гусениць з білими кігтями, які обертаються під час руху машини. 

Повністю готовий всюдихід досягає таких розмірів: 6 сантиметрів заввишки, 18 завдовжки і 10 завширшки.

 

Гусениці з кігтями, ребристі колеса, пащі, що клацають, захований ящик для Чи - дають змогу всюдиходу проходити будь-яку місцевість і вселяти страх в інші клани. Але в наборі ЛЕГО "Потрошитель Кроули" все зміниться, коли Леонідас зупинить крокодила.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари