>
Під замовлення
299 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

50 шт.
1 шт.
20.5 × 5.2 × 15.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Літній ігровий куб Мія подарує незабутні враження та яскраві спогади про літо 2020!

Опис LEGO

Ігровий куб нагадує валізку, виконаний в блакитному і зеленому відтінках. Одна сторона прозора і виконує роль акваріума, крізь яке можна вивчати підводний світ. Іграшкова імітація підводного човна дозволяє розглядати морське дно за допомогою спеціальної трубки. Інша частина облаштована у вигляді кімнати для відпочинку.

Тут можна знайти холодильник з їжею, при бажанні приготувати хот-дог або коктейль. До набору додатково йде секретна коробочка з сюрпризом. У комплекті знаходиться фігурка дівчинки на ім'я Мія, яка і буде здійснювати занурення на дно океану. Вона також є господинею куба і буде робити божевільні літні коктейлі.

Як грати?

Дитина може самостійно вигадувати різні види ігор, тут є можливість проявити уяву, фантазію і креативне мислення. Для початку необхідно зібрати набір за допомогою додаткових деталей. Комплект ЛЕГО 41413 включає 50 окремих елементів, кожна з яких має своє функціональне призначення. Зібрати набір нескладно, досить слідувати інструкції з докладними вказівками.

Особливості

Мія стане справжньою подружкою Вашої дочки. У компанії це завзятою дівчата всі проблеми легко вирішуються, а гра набуває яскраві фарби, стає захоплюючою, цікавою та пізнавальною. Легкий компактну валізку з річним ігровим кубом можна брати з собою в дорогу, подорож і відпустку.

Також, є можливість збирати колекцію подібних іграшок із серії LEGO 41413 або обмінюватися фігурками з друзями. Літня тематика цілий рік буде нагадувати про незабутній час і зберігати веселий настрій, позитивний настрій.

Купівля

На сайті нашого магазину можна підібрати іграшку для дітей абсолютно будь-якого віку, а також цікаві подарунки для дорослих. Всі товари представлені за фіксованою вартістю від офіційного імпортера. Регулярні поставки в Україну здійснює офіційний дистриб'ютор «Лего Україна». Ми надаємо можливість оформити замовлення онлайн через сайт або ж передзвонити за вказаними номерами для зв'язку з менеджером. Він допоможе підібрати необхідну модель і відповість на всі виникаючі питання. Літній ігровий куб Мія ЛЕГО 41413 створює воістину казкову атмосферу свята і гарного настрою для Вашої дитини.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Заказала дочери. Это её первый Лего набор. С подарком я угадала, ребенок в полном восторге играет с большим удовольствием и просит ещё коробочку из серии. Очень качественно выполнен, теперь всегда буду брать оригинал. Все детальки идеально подогнаны друг к другу, пазы под размер. Всё супер!
    Достоинства:
    Много игрушек, удобно хранить
    Недостатки:
    Нет
  • 5.0

    5 жов, 2020
    Заказала дочери. Это её первый Лего набор. С подарком я угадала, ребенок в полном восторге играет с большим удовольствием и просит ещё коробочку из серии. Очень качественно выполнен, теперь всегда буду брать оригинал. Все детальки идеально подогнаны друг к другу, пазы под размер. Всё супер!
    Достоинства:
    Цена, качество, комплектация
    Недостатки:
    Нету
  • 5.0

    4 жов, 2020
    Первый раз купил такие игровые кубы, взял 2 штуки с доставкой в Киеве, вышло выгодно. По количеству деталей могу сказать, что в реальности эти 50 штук кажутся большим набором, я до этого брал три набора дороже и там по содержимому было куда хуже. Хорошие игровые кубы и по цене это очень дешево.
    Достоинства:
    Количество деталек и их предметность, цена игрового куба.
    Недостатки:
    Пока недостатков не выявил.

Рекомендуємо подивитися ці товари