>
Под заказ
2999 грн
Цена указана на момент последней продажи.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Добавить в список желаний Добавить в список желаний

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

230 шт.
2 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Описание

Для бизнес-перелетов и международных деловых встреч в Хартлейке можно арендовать небольшой лайнер, который доставит вас в любую точку мира. Сейчас, например, Оливия проходит таможенный досмотр под контролем сотрудницы аэропорта Мэтью. ливия кладет багаж на досмотровую ленту, а сама проходит сквозь металлоискатель. Пара формальностей  сдокументами - и вот уже Оливия на борту двухтурбинного белоснежного красавца - лайнера, который весьма комфортен и удобен. 

  • 5.0

    10 Авг, 2019
    І хто сказав, що в літачки грають тільки хлопчаки, особисто моя донечка, просто без розуму від всякого роду іграшкової техніки: літаки, вертольоти, паровозики, машинки - це все наші улюблені іграшки! А побачивши в дитячому саду у одного хлопчика цей конструктор Лего Приватний літак Friends, просто закохалася в нього, саме в літачок, а не в хлопчика!) Довелося знову побути чарівницею і здійснити чергову мрію моєї доньки. Донька, просто в захваті від цього конструктора, зі складанням впоралася як завжди швидко, рука-то вже "набита") Конструктор, як завжди якісний, детальки вставляються легко і міцно триматися. Сам літачок просто "політ фантазії", в ньому і кабіна пілота, і пасажирський відділ, і багажне відділення, і санітарна кімната є) До того ж, дах літачка легко знімається, і чоловічків можна розсаджувати по всьому літаку. Дочка в захваті від набору, а я рада, що змогла здійснити ще одну маленьку мрію моєї доньки!

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары