>
Під замовлення
4999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

69 шт.
3 шт.
37.8 × 11.8 × 35.4 cm
2+
0 шт.
5.0

Опис

Справжній сімейний котедж для гри в "сім'ю" дарує нам новий набір LEGO Duplo. Проста конструкція будинку дозволяє робити його як дво-, так і триповерховим - в залежності від ваших побажань. У наборі 3 мініфігурки - тато, мама і їх "нащадок". Набір багатий на аксесуари - принтовані кубики і елементи побуту (кухонне начиння, меблі, ліжка, їжа). Також присутній маленький одномісний автомобіль - мабуть, на ньому батько сімейства їздить на роботу, поки дружина залишається вдома з дитиною.

  • 5.0

    5 жов, 2020
    Т.к. пошла вторая волна карантина, все сидим дома. Самым интересным занятием я считаю игры с лего. Начали скупать наборы. Этот наш очередной. Продуманы детали Не думала, что лего сможет воссоздать такой интересный батон. Этот набор такой добрый, семейный. Машинка на хороших колесах. Играем с удовольствием.
    Достоинства:
    добрый семейный набор
  • 5.0

    15 чер, 2019
    Завжди вражає промальовування картинок в LEGO, вони чіткі і яскраві, витримують активну гру. Кольори кубиків яскраві, але приємні для ока. Ідеально поєднується з іншими Duplo(навіть за кольорами повна відповідність ). Набір великий, варіацій будинків нескінченно багато, сценарії ігор придумуються на ходу.Дитина грає два роки, набір ще довго буде актуальний (купили в 1,2 року).
  • 5.0

    23 жов, 2018
    Этот конструктор не только интересно и весело собирать, но в него ещё потом и играть тоже прикольно, дочку невозможно оторвать от этих игрушек уже вторую неделю! Обычно ей быстрее всё надоедает.
  • 5.0

    19 жов, 2018
    Этим конструктором Лего мы играем всей семьёй, папа, мама и дочка. Мне нравится, что в наборе много деталей и можно конструировать, как угодно. Дочь теперь разбирается, где мальчик, где девочка, а также знает, сколько в домике комнат.

Рекомендуємо подивитися ці товари