>
В наявності
1299 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

137 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Одна із запорук перемоги у битві – яскрава поява. І у Джея з набору LEGO “Мотоцикл золотого дракона Джея” із цим все гаразд, адже він приїжджає на яскравому мотоциклі та миттєво справляє враження.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 71768 був випущений у рамках серії LEGO NINJAGO. Він містить 137 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – мотоцикл.

Особливості серії. Серія LEGO NINJAGO переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має суперздатності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю та владою. Все це робить гру веселою, цікавою та непередбачуваною.

Ніндзя проти кришталевого воїна

У цьому наборі відбувається битва між героєм і лиходієм, тому включені 2 мініфігурки:

  1. Золотий дракон Джей - майстер блискавки і синій ніндзя. Унікальна фігурка виконана в жовто-синьому кольорі та має принти зазубрених блискавок. Додатково є плечова броня та шолом. Крила прикріплені до спини Джея за допомогою штифтів Technic, що дозволяє їм розгойдуватися вперед та назад. Деякі деталі зроблені напівпрозорими. Джей носить нунчаки блискавки з оновленими ручками у вигляді дракона;
  2. Кришталевий воїн - підлеглий короля і ворог ніндзя. Він має принти темної броні, через яку видніються напівпрозорі рожеві деталі – кристали. Голова у вигляді звіра із злим виразом обличчя. Озброєний він кришталевим мечем;

Окремо є збірна фігурка павука - однієї з істот, яка підтримує кришталевих воїнів і допомагає їм. Він темно-сірого кольору, з 6 лапками, невеликим тілом, одним кристалічним оком і деталями кристалів.

Мотоцикл Джея

Основна увага в наборі LEGO 71768 приділяється масивному мотоциклу, який досягає 6 сантиметрів заввишки, 18 завдовжки і 5 завширшки. Колірна гама перлинно-золотого та синього кольорів присутня у всій збірці, лише зрідка зустрічаються чорні та сірі елементи. Він має гладку конструкцію, з розташованою спереду головою дракона, яка може відкривати та закривати пащу. Елементи броні із перламутрового золота прикрашають боки. Незвичайна гладка передня шина відображає спортивний зовнішній вигляд цього транспортного засобу, а задня - як у позашляховика сигналізує про високу прохідність. Крім того, вилки Technic міцні та добре утримують колеса, що гарантує цілісність мотоцикла за будь-яких умов. Також є складна підніжка для підтримки мотоцикла. Сидіння ідеально підходить для Золотого дракона Джея і вміщує його разом із величезними крилами.

Садіть Джея на його потужний мотоцикл і разом вирушайте битися з кришталевим воїном та його павуком у наборі LEGO “Мотоцикл золотого дракона Джея”. Позитивні емоції гарантовані як під час битви, так і під час гри окремо транспортним засобом чи фігурками.

Вдалої та цікавої збірки! 

  • 5.0

    30 лип, 2022
    Синові купував завше тільки великі набори, щоб на довше вистачало, а тут вирішив і менший спробувати. Тому купив цей мотоцикл. Дуже компактний набір за свою ціну. Він має золотого кольору мотоцикл (основна збірка) та дві мініфігурки. Ну, і додаткового павучка, він до однієї фігурки додається. Мініфігурки, до речі, дуже стилістично гарно розроблені. Одна має крила, а інша голову павука. Тому виявилось, що менші набори не гірші та можуть дати стільки ж веселощів як і великі.
    Достоинства:
    Кольори чудові та дуже актуальні. Мініфігурка добре сидить на мотоциклі та не падає під час ігор. На додачу є кришталевий воїн та павук. Дитині грати цікаво.
    Недостатки:
    Варто було одразу в набір додати 2 мотоцикла, щоб влаштовувати перегони.
  • 5.0

    30 лип, 2022
    Моя донька хотіла собі якийсь набір із серії LEGO NINJAGO, але такий, щоб не дуже складний, бо вона ще геть малеча. От і купила їй цей мотоцикл, так сказати на пробу. Колір дійсно гарний, ще й патріотичний. Набір має 2 мініфігурки і одну додаткову - павучка. Доня може складати сама, без моєї допомоги. Це дуже рятує, бо часу буває обмаль, а дитину чимось зайняти треба. Купленим продуктом задоволена, все дійсно якісне та компактне. Упевнена в тому, що придбаю ще один набір, але вже з драконом - одним з символів мультику.
    Достоинства:
    Невелика збірка, з якою впорається будь-хто. 1 фігурка злодія - кришталевого воїна, 1 героя - ніндзя Джея з крилами. У мотоцикла великі колеса, тому їздити він може будь-де.
    Недостатки:
    Тепер треба щось більше;)

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари