>
В наявності
9499 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

951 шт.
6 шт.
48 × 7.1 × 37.8 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
11698 грн
11347 грн
+ =
13298 грн
12691 грн
+ =
16698 грн
15547 грн
+ =
12198 грн
11767 грн
+ =
13798 грн
13111 грн
+ =
24498 грн
22099 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

LEGO NINJAGO Ультра дракон

Покажіть хоч одну дитину, яка б не мріяла приручити дракона. Собаками, папугами й хом'яками вже нікого не здивуєш, та й не створені ці звірята для захисту чарівного і непередбачуваного світу Ніндзяго. Неймовірний конструктор Лего Ультра Дракон перенесе вашу дитину у всесвіт відважних ніндзя, де вона зможе опанувати такими необхідними в житті навичками як кмітливість, відвага і відданість.

LEGO 70679 розрахований для дітей від 9 років, але навіть дорослим буде цікаво приєднатися до захоплюючого складання конструктора. Що може бути веселіше спільного створення чотирьохголового дракона зі сталевими щелепами, готового захистити своїх господарів від підступних лиходіїв? 951 деталь конструктора перетворює звичайного звіра з дитячих казок на справжнього бойового монстра, грандіозності якого позаздрить кожен. Розміри зібраної іграшки складають 20 см у висоту і 55 см в довжину - і це справді масштабний звір.

Крила дракона зроблені з тонкого пластику з яскравим малюнком. Завдяки спеціальному важелю він може з легкістю ними змахувати та навіть ворушити своїм величезним хвостом. Для безпечних перельотів по всесвіту Ніндзяго, на спину диво-звіра монтуються дві кабінки для міні фігурок і трон, призначений відважному воїну Ллойду. У комплекті йдуть фантазійні наклейки, якими можна прикрасити дракона і зробити його образ унікальним.

У конструкторі ЛЕГО 70679 є 6 міні-фігурок вже улюблених героїв: воїна Ллойда, майстри Ву, лорда Гармадона, Пайтора, розвідника Лаша і солдата Спітта. Кожна з них виконана настільки делікатно і реалістично, що здається, ніби вони такі ж живі, як і в однойменному мультсеріалі. У кожного персонажа Лего є і своя зброя, яка служить йому вірою і правдою, підкреслюючи індивідуальність. У комплект входять: 2 золоті катани, посох, 4 срібні катани, спис, меч-метелик і зміїний кинджал. А яка зброя кому належить, знає кожен фанат Ніндзяго.

Ваша дитина отримає незабутні враження від гри з 70679 LEGO, а також зможе втілити в життя свої фантазії про супервоїнів ніндзя, які захищають свою спадщину за допомогою білого дракона з надздібностями. Тонкощі створення іграшки можна осягати як самому, так і в компанії друзів. Багатофункціональність конструктора і його цікаві герої подарують безліч історій і варіантів розвитку подій. Обов'язково запишіть кожну з них і створіть разом c дитиною альтернативний серіал з неймовірними пригодами.
 

  • 5.0

    27 бер, 2019
    Син збирає набори лего, дуже ретельно підходить до вибору чергового набору. Всі його набору незвичні. LEGO NINJAGO Ультрадракон хоча і дорогий набір, але його якість відповідає коштам. Зібрати дракона було не легко, син приблизно годину збирав. Фігурки героїв добре виконані, син вигадав свою історію і ми грали із задоволенням. Рекомендую лего для розвитку дрібної моторики.
  • 5.0

    21 лют, 2019
    Просто потрясающий набор, который способен сильно увлечь в процесс игры вне зависимости от возраста того, кто с ним играет. Все благодаря уникально большой конструкции дракона, он реально больших размеров, оригинального дизайна, с яркой раскраской разных цветов. Особенно красиво выглядят кончики крыльев, хвост и головы. На сбор дракона ушло несколько часов, при этом пришлось внимательно собирать все по инструкции. В наборе 6 минифигурок, которые могут сражаться друг с другом при помощи мечей, саблей, копей. Вверху на драконе есть место для фигурки героя, усадив его туда можно как бы управлять им. Помимо прочего с его голов также можно вести огонь зарядами разнообразных цветов. Понравилось, что у ультрадракона имеются подвижные конечности, это добавляет игре реалистичности, управляя им, хорошо развивается у детей мелкая моторика рук. Игра одновременно получается и интересной и полезной.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари