>
В наявності
359 грн
278 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

178 шт.
0 шт.
15.7 × 4.5 × 14.1 cm
7+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1538 грн
1210 грн
+ =
5858 грн
4898 грн
+ =
11358 грн
9518 грн
+ =
1758 грн
1384 грн
+ =
8358 грн
6438 грн
+ =
20358 грн
17078 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Незважаючи на те, що ратрак - вузькоспеціалізований транспортний засіб, він все одно виконує важливе завдання з підготовки засніжених трас для лижників та сноубордистів. Те саме стосується й снігоходу, адже покататися на ньому вдається тільки взимку і на добре засніженій території. І представників цих автомобілів Ви можете зібрати в наборі LEGO “Ратрак”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42148 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 178 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Ратрак та снігохід

Техніка для розчищення снігу – не частий гість у серії ЛЕГО Технік. Наприклад, ратрак з'являвся в наборах серії до цього набору лише один раз - у 2009 році. Нескладно здогадатися, що за цей час на схилах нагромадилося достатньо снігу, щоб його треба було розчистити. Але рідкість взятого за основу транспортного засобу – не єдина особливість набору ЛЕГО 42148. Він також може перетворюватися на снігохід, оскільки має альтернативну модель. У наборі це представлено так:

  1. модель А (основна модель) – ратрак;
  2. модель Б (альтернативна модель) – снігохід.

Для транспортних засобів використовуються ті самі деталі, тому одночасно може існувати тільки один з них. За рахунок цього вони також мають однакове колірне оформлення - поєднання червоного, синього і чорного. При цьому автомобілі відрізняються функціями, що використовуються. Ратрак піднімає і опускає передній відвал і задній згладжуючий інструмент, а також має обертові гусениці. У той же час снігохід може порадувати кермом, що повертається і піднімається, і вже згаданими чорними гусеницями, що обертаються.

Помічник при складанні - LEGO Building Instructions

Не зважаючи на невелику кількість деталей, вони відрізняються від стандартного конструктора ЛЕГО. Також використовувані техніки можуть виявитися не найпростішими для будівельників-початківців серії. У такому випадку може допомогти офіційна програма - LEGO Building Instructions, яку можна знайти в магазинах і встановити на смартфони або планшети. У ній можна знайти будь-який з конструкторів ЛЕГО та розпочати складання. LEGO Building Instructions дозволяє обертати 3D складання, наближати ділянки, що викликають складності, і використовувати інші корисні функції.

Вирушайте розчищати сніги з набором ЛЕГО “Ратрак”, а потім змініть модель на снігохід і прокотіться на вже підготовленій трасі. Веселощі під час складання та гри з функціями гарантовано.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    14 лис, 2023
    Серед кількох хороших варіантів останніх років, я думаю, що Ратрак може бути моєю улюбленою маленькою моделлю Technic на сьогоднішній день. Функції ідеально інтегровані, а двосторонній рух леза особливо приємний. Крім того, ця модель виглядає досить привабливо, не втрачаючи свого традиційного шарму Technic. Приємно, що ви можете побудувати ратрак або зайти в Інтернет і отримати інструкцію, як зробити снігохід. Плюс, це шанс не тільки познайомитися з рідкісними транспортними засобами, але і трішки дізнатись як вони працюють.
    Достоинства:
    Деталізований, враховуючи його розмір. Багато функцій як для такої манюні. Можливість налаштувати лезо, а також порухати гусениці. Гарний варіант познайомитись з серією і тим, що вона може запропонувати.
    Недостатки:
    Не сподобались випадкові сині деталі.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

244 шт.
7+