>
В наявності
779 грн
609 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

244 шт.
0 шт.
26.2 × 9.1 × 14.1 cm
7+
0 шт.

Опис

Монстр-траки - масивні автомобілі, які не бояться ділянок, що складно проходяться, якими б брудними або небезпечними вони не були. Отримайте відразу 2 таких автомобіля в наборі LEGO “Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatian” і покажіть усім, що також відповідаєте їхньому образу.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 42150 було випущено у рамках серії LEGO Technic. Він містить 244 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 7 років. Тематика набору – транспорт.

Увага! Мініфігурки у наборі відсутні.

Особливості серії. Серію LEGO Technic від інших відрізняє наявність величезної кількості оригінальної техніки та різні функції, що робить її цікавою не лише під час збирання, а й під час гри. Набори серії можуть як познайомити молодих будівельників зі світом інженерії, так і порадувати дорослих фанатів реалістичними моделями транспорту.

Потужні далматинці

Набір ЛЕГО 42150 примітний тим, що дозволяє з тих самих деталей зібрати 2, різних за стилем, автомобіля. Основний із них - Далматинець, який натхненний реальним транспортним засобом. На справжньому треку він дебютував у 2007 році та керується переважно дівчатами. У варіанті конструктора ЛЕГО був детально відтворений зовнішній вигляд монстр-траку: масивні колеса, висока підвіска, а також дизайн далматинця (є оскал на бічних дверях, чорний ніс, хвіст, а також червоний язик спереду). Функціональна особливість – пружинний механізм, який дозволяє відтягнути автомобіль назад та запустити вперед.

Другий автомобіль - це гоночна вантажівка. За рахунок однакових деталей, що використовуються, машина має аналогічні кольори і схожий розлючений дизайн. Основна різниця в конструкції - більш витягнутий капот, зміщена кабіна назад і низька підвіска. Як і у випадку з Далматинцем, вантажівку можна завести - відтягнути назад і запустити в заїзд.

LEGO Building Instructions - помічник при складанні монстр-траків

Тільки глянувши на цей набір, можна зрозуміти, що його деталі відрізняються від стандартних кубиків та панелей конструктора. Більшість деталей - це різної довжини балки зі спеціальними отворами. Така різниця у деталях, що використовуються, а також ускладнені техніки складання можуть виявитися викликом для непідготовлених будівельників. Результат - розчарування від серії та конструктора. Щоб цього не сталося, можна використовувати офіційну програму ЛЕГО - LEGO Building Instructions, яку можна завантажити на телефон або планшет. Знайшовши в ній набір, можна отримати інтерактивну інструкцію. Вона дозволяє дивитися на збірку з різних боків, обертати конструкцію, проходити крізь деталі і використовувати подібний корисний функціонал.

Гарчіть на аренах для монстр-траків, розганяйтеся до високої швидкості і перекушуйте противникам шини з набором ЛЕГО “Monster Jam™ Monster Mutt™ Dalmatian”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари