>
В наявності
3299 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

581 шт.
6 шт.
48 × 6.1 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ласкаво просимо до справжньої Бетпечери

Перед вами таємна база супергероя, притулок, місце, звідки Брюс Уейн веде спостереження за Готемом, всі кримінальні райони міста цілодобово під його контролем.

Але мабуть тут побував Едді Нештон - він же суперлиходій Загадник, залишивши три послання для Брюса і безслідно втік. Яку гру задумав лиходій? Як би там не було, ігри з Бетменом погана ідея, чи не так?

Допомагайте розкрити загадки зараз, беріть збільшувальне скло і шукайте підказки. Потім перегляньте всю підготовлену інформацію в комп'ютері та вивчіть карту Готем-сіті. Допомогти вам зможе комісар Гордон.

Є! Готово! Ви виявили місце розташування лиходія, відмінно Бетмен вже готовий надіти спеціальний костюм для їзди на мотоциклі і вирушить на затримання злочинця.

Комісар Гордон дозволив Брюсу спочатку доставити Загадника до в'язниці в Бетпечері. Тож Бетмен привезе його сюди.

Селіна Кайл теж тут, але, здається, вона щось задумала проти Бетмена. Як усе піде далі? Вирішувати вам, вперед до нових ігор та вражень разом із Бетменом.

Детальніше про набір

Кожен шанувальник Бетмена, починаючи з восьми років, зможе здивувати всіх своїх друзів новим ігровим набором від ЛЕГО. За допомогою 581 елемента LEGO та простої покрокової ілюстрованої інструкції кожна дитина зможе побудувати Бетпечеру за лічені хвилини. Готова модель штаб-квартири Бетмена виходить таких розмірів:

  • висота 20 см;
  • ширина 32 см;
  • глибина 25 см.

Процес складання подарує справжнє задоволення вашій дитині, розділіть цей дорогоцінний момент, збираючи конструктор разом.

У наборі представлено шість мініфігурок, кожна з них детально промальована до схожості з героями нового кінофільму "Бетмен" 2022 року випуску.

Комісар Гордон дозволив Брюсу спочатку доставити Загадника до в'язниці в Бетпечері. Тож Бетмен привезе його сюди.

Допомагайте розкрити загадки зараз, беріть збільшувальне скло і шукайте підказки.

Інноваційна Бетпечера

У центрі печери розміщено три комп'ютери, які володіють усією інформацією у світі, навіть під грифом абсолютно секретно.

Справа на стіні зварювальне обладнання для ремонту Бетмобілю. Ви зможете поставити на продуману естакаду Бетмобіль - авто Бетмена з набору LEGO Super Heroes DC Batman Бетмобіль: погоня за Пінгвіном (76181) (можна купити в нашому інтернет-магазині).

По правій стороні конструкції розміщений стелаж з ручним інструментом, де кожен інструмент закріплений спеціальними петлями для можливості повороту в різні боки. Повертаючи інструмент, ви зможете збільшувати простір для гри.

На лівій стіні Бетпечери розміщена, велика, функціональна та проста для розуміння, карта Готема. Вона неодноразово допомагала Бетмену у важливих ситуаціях. Певно, допоможе і цього разу.

Мініфігурки

Новий ігровий набір LEGO Super Heroes DC Batman™ Печера Бетмена: сутичка із Загадником (76183) об'єднав найцікавіших персонажів кінофільму "Бетмен" в одній грі.

У наборі представлено шість мініфігурок, кожна з них детально промальована до схожості з героями нового кінофільму "Бетмен" 2022 року випуску.

Отже оголосимо всіх героїв набору LEGO Super Heroes DC Batman™ Печера Бетмена: сутичка із Загадником (76183):

  • Бетмен у масці та у чорному плащі;
  • Селіна Кайл в чорному спорядженні;
  • лиходій Загадник;
  • Брюс Уейн у костюмі дріфтера. Щоб сховатися від сторонніх очей у звичайному житті Бетмен виглядає як звичайна людина;
  • Альфред Пенніуорт - помічник та дворецький Брюса;
  • комісар департаменту поліції Готем-сіті – Джеймс Гордон.

Набори серії LEGO Super Heroes DC Batman™ чудово комбінуються та поєднуються між собою в одну велику гру.

Ігровий конструктор LEGO Super Heroes DC Batman™ Печера Бетмена: сутичка із Загадником (76183) стане чудовим подарунком на будь-яке свято всім фанатам Бетмена, як дітям так і дорослим.

 

  • 5.0

    9 жов, 2022
    І я, і мої діти є великими шанувальниками Lego і ми любимо проводити час разом і складати їх разом. Минулого тижня ми зібрали цю печеру і враження позитивні, якщо не сказати краще. Кольори цікаві, дизайн ідеальний, а вказівок в інструкції легко дотримуватися. Найприємніше те, що ми з дітьми можемо проводити час разом, створюючи цей набір, а потім граючи з ним. Нам сподобалося, що цей набір включає Бетмена, Загадника та навіть дворецкого Альфреда! Для людини, яка любить дивитись фільми та серіали про Бетмена можна брати спокійно. Я також отримав Бетмобіль, і він ідеально підходить.
    Достоинства:
    Вибір мініфігурок у цьому наборі великий, особливо якщо врахувати, що більшість із них ексклюзивні. Сама сцена розлога, з цікавим інтер'єром і більше призначена для гри, ніж для демонстрації. Якщо вже мені було цікаво, то дитині точно сподобається.
    Недостатки:
    Через свій розмір, трішки важко зберігати десь, окрім коробки.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Спочатку я вагався, чи купувати цей набір, оскільки перші рекламні фотографії мене не дуже захопили. Але коли я побачив цей набір в магазині, то вирішив, що я міг би придбати його, щоб мати Селіну, а також Рідлера, Альфреда та Гордона. Створивши його, я просто закохався в цей набір. Це так круто виглядає, особливо з дизайном станції метро та великими друкованими екранами. Усі мініфігурки чудові, хоча було б добре, якби Селіна прийшла зі своєю лижною маскою з гострими вухами, хоча для цього, ймовірно, знадобилася б нова форма.Сама печера кажанів досить велика, і це в поєднанні з елегантним дизайном і великим вибором мініфігурок виправдовує ціну.
    Достоинства:
    Цікаві мініфігурки, котрих насправді багато як для набору. Вся збірка виглядає класно, с купою інструментів та мапою. Годинник зверху нагадав фільми про Гаррі Поттера.
    Недостатки:
    Можливо, міні-версія бетмобілю була б кращою за мотоцикл.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари