>
В наявності
3199 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

223 шт.
3 шт.
26.2 × 4.6 × 19.1 cm
6+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Ексклюзивний конструктор LEGO Super Heroes У пошуках зброї Тора (76102) надає вам унікальний шанс вирушити в космос і здійснити неймовірну подорож у пошуках могутньої сокири-громовержця. Ви зможете зіткнутися з небезпеками, вирішувати загадки та створювати неймовірну зброю своїми руками. Ця пригода обіцяє безліч радощів та вражень.

Коли молот Тора - М'єлнір зник, настав час смертельної загрози. Тільки ви можете повернути його та врятувати світ LEGO Super Heroes від хаосу!

Ігровий набір LEGO Super Heroes У пошуках зброї Тора (76102) - це захоплююча подорож у світ Асгарда, де ви зіткнетеся з силами зла та зустрінетеся з легендарними персонажами Marvel. Давайте поринемо в цю захоплюючу пригоду і дізнаємося, чому цей конструктор стане важливим доповненням до вашої колекції LEGO Super Heroes.

Відтворення сюжету Marvel

Цей ігровий набір відкриє перед нами світ месників і безліч можливостей для пригод. Разом з Єнотом Ракетою, Тором і Грутом ви вирушите на пошуки могутньої сокири-громовержця. Адже саме цей збройовий артефакт робить Тора справжнім богом грому.

Сідайте в кабіну рятувальної капсули, де ви перебуватимете в надійних руках своїх союзників:

  • Єнот Ракета - майстер зі злому та механіки;
  • Грут – живе дерево з унікальними здібностями;
  • Тор – бог грому.

Екіпаж цієї капсули обіцяє неймовірні пригоди та цікаві взаємодії.

Космічна подорож

На шляху до Нідавеліра ви зустрінете безліч небезпек та ворогів. Але не хвилюйтеся, адже у вас є все необхідне, щоб упоратися з ними. Пам'ятайте, що месники завжди готові до дії і несуть відповідальність за безпеку всесвіту.

Приземлившись на Червоній планеті, ви поїдете на пошуки необхідних ресурсів, щоб зарядити силові установки Тора. Це важливий етап вашої подорожі, адже тільки з повністю зарядженими силовими установками Тор зможе відтворити сокиру-громовержець.

Але пригоди не закінчуються тут. Ваша наступна мета - знайти Камінь Нескінченності, який буде використаний для створення дивовижної зброї. Де він знаходиться і як його добути - це загадка, яку ви зможете розкривати разом із Тором та його командою. Коли всі частини пазла зібрані і всі завдання виконані, настане момент, коли ви створите дивовижну сокиру-громовержець. За допомогою енергетичного променя ви зможете привнести до нього всю міць та могутність. Цей момент – апогей вашої космічної пригоди.

Про набір

Раритетний ігровий набір LEGO Super Heroes У пошуках зброї Тора (76102) складається з 223 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, аксесуарів та інструкції зі збирання. Конструктор сподобається як хлопчикам, так і дівчаткам. Призначений для дітей віком від 6 до 12 років.

Збір та гра з цим набором розвивають логічне мислення, моторику та координацію рухів. Ваша дитина буде залучена до цікавого сюжету, який стимулює уяву та творчі здібності. Цей конструктор стане чудовим подарунком для шанувальників всесвіту Marvel та фільмів про Месників.

Дозвольте дітям вступити в ролі своїх улюблених героїв і вирушити у захоплюючу космічну пригоду.

Купити ігровий набір LEGO Super Heroes У пошуках зброї Тора (76102) ви зможете на нашому сайті.

Бажаємо вдалого складання!

  • 5.0

    12 лис, 2023
    На перший погляд, набір ідеальний з багатьох причин. Міцна збірка, чудовий вибір мініфігурок та кілька цікавих аксесуарів. Ця думка не змінюється, коли ви купуєте набір. Легкий процес складання, навіть для юних конструкторів. Поєднання крутої зброї та кумедних мініфігурок дійсно оживляє набір. Сам корабель отримав всю необхідну увагу, обладнаний сидіннями для трьох мініфігурок, двома панелями, що відкриваються, і знімним верхом. Мініфігурки зроблені добре. Гарний вибір, достатня деталізація, і, як я вже згадував, виняткові аксесуари. 10/10
    Достоинства:
    У наборі є 3 мініфігурки: Тор, Ракета і підліток Грут. Здається, Тор чудово справляється без Мйольніра, враховуючи всі деталі блискавок. Мені подобається свіжий колір корабля. У нього поміщаються всі 3 фігурки без зайвої тісноти. Космічна кузня хороша, хоча з нею не так багато можна зробити, крім як покрутити та відкрити.
    Недостатки:
    Мініфігурка могла б мати пов'язку на 1 оці.
  • 5.0

    12 лис, 2023
    Космічний корабель унікальний і має гарну, послідовну кольорову гаму. Чудово, що він може вмістити всі 3 мініфігурки, але було б непогано мати місце для їхньої зброї. Однак, інша збірка не така вже й цікава. Мені знадобилося декілька разів передивитися фільм, щоб з'ясувати, що ж це таке. Мініфігурки справді класні. Ракета той самим, що й раніше, але я завжди був фанатом цього дизайну. Фігурки Тора та Грута просто неймовірні, напевно мої улюблені з колекції. У Грута навіть є деталь гілки. Загалом це дуже цікавий за свою ціну комплект.
    Достоинства:
    У комплекті невеликий космічний корабель та рятувальна капсула. Переднє і заднє скло, схоже на бульбашки, дозволяє легко зазирнути всередину кабіни. Ракета - не нова мініфігурка, однак мені подобається, як хвостова частина кріпиться до його ніг. Підліток Грут класний та має деталь гілки. Мені подобається Тор, його зачіска, принт на обличчі та тулубі, а також штормовий плащ. Його грім має багато прозорих блакитних частин. У наборі є камені бескінечності.
    Недостатки:
    Відсутній друг ніг у мініфігурок.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари