>
Передзамовлення
579 грн
451 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
43.8 × 1 × 36.8 cm
4+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Вулична дорога, середньовічний замок, гірський краєвид. З новою основою з набору LEGO “Базова пластина сірого кольору” Ваші можливості стануть практично безмежними.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11024 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Classic. Він містить 1 квадратну сіру деталь розміром понад 38 сантиметрів (48 на 48 пікселів) і призначений від 5 до 99 років. Тематика набору – основна пластина.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кругів тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Якісна основа

Для того, щоб готова збірка виглядало чудово, їй потрібна якісна основа. До того ж, закріпивши деталі на основі, їх набагато простіше демонструвати і переміщати. Для цього пластина має 2304 вирівняні точки, які забезпечують міцне з'єднання деталей. Надійність перевірити досить просто, достатньо встановити якусь сборку на сірій основі та перевернути її. Ви будете приємно здивовані, коли виявите, що як би ви не крутили панель, всі деталі залишаються на місці.

Розвиток творчості

Панель з набору LEGO "Базова пластина сірого кольору" дає додаткові можливості для самовираження та творчої гри. Вона має достатньо місця для будь-яких будівельних проектів із серії LEGO Classic. Плюсом даного кольору є те, що він універсальний і не відволікатиме від основної збірки. Пофантазуйте, що б Ви хотіли розмістити на цій пластині: метушливе місто, замок у горах або сучасний будинок. Щоб Ви не вигадали, данна основа забезпечить прекрасне з'єднання деталей.

Підсумовуючи, зібрані моделі на основі з набору LEGO "Базова пластина сірого кольору" будуть не тільки чудово виглядати, а й міцно триматися.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    16 кві, 2022
    500 гривен просто за основу…Ну немного такое себе. Хотя такие пластины не включены в наборы и выбора не остается. Решил если брать, то уже самую большую, какую нашел. К качеству не подкопаешься: яркий цвет, толстая пластмасса, точки без дефектов. Но вот почему их нету в наборах серии - загадка.
    Достоинства:
    Качество уровня LEGO. Цвет подойдет под все. Размер правда большой. У магазина быстрый отклик и доставка.
    Недостатки:
    Пластина продается отдельным набором, а не вместе с детальками.
  • 5.0

    16 кві, 2022
    Пластина максимально нейтрального кольору. Не сказав би, що сірий колір лише для замків, доріг та гір. Насправді можна зібрати на ній шо завгодно. Розмір велииичезний, тому майже усе, що ви зберете поміститься. Деталі дуже добро закріплюються і тримаються, але і з відокремленням проблем не виникає. Правда, я б не заокруглював кути, щоб могти поєднувати основи.
    Достоинства:
    Однорідний колір, без розводів. Великий розмір. Якщо не бити прямо у центр, то не зламається. Річ на віка.
    Недостатки:
    Проти заокруглених кутів.

Рекомендуємо подивитися ці товари