>
В наявності
349 грн
271 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
30.8 × 0.3 × 26 cm
4+
0 шт.
4.3

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Хто не любить зиму: коли за вікном кучугури снігу, а в руках чашка какао із зефірками. Ось і у світі LEGO люблять цю пору року. Саме тому було створено набір LEGO "Базова пластина білого кольору". Щоб Ви могли імітувати замерзлі озера, арктичні пейзажі, лижні траси та різдвяні села.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 11026 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Classic. Він містить 1 квадратну білу деталь розміром понад 25 сантиметрів (32 на 32 крапки) та призначений від 4 до 99 років. Тематика набору – основна пластина.

Особливості серії. Серія LEGO Classic характеризується наявністю стандартних деталей: кубиків, коліс, панелей, кругів тощо. Яскраві кольори та сумісні деталі дозволяють збирати все, що завгодно, обмежуючись лише власною фантазією.

Якісна основа

Для того, щоб готова збірка виглядала чудово, їй потрібна якісна основа. До того ж, закріпивши деталі на основі, їх набагато простіше демонструвати і переміщати. Для цього пластина має 1024 вирівняні точки, які забезпечують міцне з'єднання деталей. Надійність перевірити досить просто, достатньо встановити якусь збірку на білій основі та перевернути її. Ви будете приємно здивовані, коли виявите, що як би ви не крутили панель, всі деталі залишаються на місці.

Розвиток творчості

Панель з набору LEGO "Базова пластина білого кольору" дає додаткові можливості для самовираження та творчої гри. Вона має достатньо місця для будь-яких будівельних проектів із серії LEGO Classic. Чисто-білий колір основи дозволить створити власні снігові пригоди або розмістити будь-які збірки на нейтральному фоні.

Зимові села точно не обійдуться без набору LEGO "Базова пластина білого кольору", який допоможе зручно демонструвати всі збірки.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 3.0

    7 січ, 2024
    Той, хто бажає купити цю пластину, має знати, що її висота (і товщина) відрізняється від решти пластин з наборів яких би розмірів вони не були. і це величезна проблема, бо якщо вже щось побудовано, то інтегрування збоку неможливе. тільки на верх.
    Достоинства:
    великий розмір
    Недостатки:
    висота (товщина) в порівнянні з іншими пластинами в набрах.
  • 5.0

    15 кві, 2022
    У моїх дітей є кілька конструкторів серії лего класік і все ж погодьтесь, збирати ті ж будиночки краще на якійсь основі. Тому вирішила їм взяти білу та зелену. Вони обидві однакові і різняться лиш кольором. Якісь як і завжди висока. Підійде тим, хто хоче трохи організувати свої збірки і щоб детальки не так валялися. Дякую магазину, що навіть в такий час оперативно відправляють!
    Достоинства:
    Чисто-білий колір. На пакетику невелика ідея для збірки на цій же пластині. Доставили швидко та добре запаковано.
    Недостатки:
    Немає, це ж просто пластина.
  • 5.0

    15 кві, 2022
    Не знаю, что люди хотят увидеть в отзывах на простую основу (если кто не понял, в наборе реально больше ничего нет). Просто скажу, что она хорошего качества, в меру толстая, без каких-либо изъянов. Как по мне, то белый цвет самый универсальный. И не парьтесь за то, что будет грязная - она очень легко протирается и моется.
    Достоинства:
    Размер нормальный, сборки маленького и среднего размера поместятся. Хорошее качество. Универсальный цвет.
    Недостатки:
    Кому-то цена за 1 лишь пластину покажется высокой.

Рекомендуємо подивитися ці товари