>
В наявності
549 грн
430 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
43.5 × 0.6 × 38.5 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Перед вами новинка від компанії LEGO – базова зелена пластина для будівництва конструкторів ЛЕГО Дупло. Пластина – це ідеальний фундамент для початку творчої гри вашої дитини. Нехай кожен малюк відчує себе справжнім будівельником разом із LEGO.

Квадратна пластина розміром 24х24 см міцно утримує кубики під будь-яким кутом, навіть якщо потрясти або перевернути конструкцію догори ногами.

Будувати, збирати, конструювати, знімати, переробляти, розбирати, доповнювати, переносити, оновлювати все це можливо з новою пластиною для конструкторів ЛЕГО Дупло. Пластина зручна у своїй експлуатації, варто її розмістити на підлозі, столі або навіть дивані, щоб негайно починати творити. Не обмежуйте фантазію молодого дизайнера. Розділяйте нові вміння та досягнення разом із вашим малюком.

Базова пластина відкриє безмежні можливості для розвитку уяви вашого малюка, починаючи вже з 18 місяців. На ній ви зможете побудувати будь-яку конструкцію із ігрових наборів серії LEGO Duplo. Комбінуйте ваші улюблені конструктори на одному зеленому полі для будівництва. Побудуйте цілий LEGO Duplo Town на одній великій пластині.

Ви тільки уявіть, що основа площею 38 см, для вашої гри це:

  • гарний лантшафт;
  • зелений газон;
  • сад із зарослою травою;
  • екзотичні джунглі;
  • зелений схил гір;
  • лісова галявина;
  • зелений степ і тд.

Спостерігайте, як будова вашого малюка набуває форми на міцному зеленому фундаменті. Як ідея дитини реалізується на очах.

Коли складання буде завершено, міцна пластина-основа гарантує надійне утримання всіх кубиків для легкого транспортування та демонстрації вашого творіння.

572 ідеальних лего-шипів надійно фіксують кожен кубик ЛЕГО Дупло. Пластина довговічна та універсальна, на ній зручно не тільки будувати конструкції, але й робити демонтаж будь-якої споруди. Усі елементи конструктора легко знімати та прикріплювати.

Пластина є великим плоским кубиком ЛЕГО, адже шипи з логотипом компанії такі ж за розміром і зовнішнім виглядом як і на кубиках ЛЕГО Дупло.

LEGO DUPLO Classic Зелена пластина для будівництва (10980) стане чудовим подарунком для кожного поціновувача конструкторів ЛЕГО Дупло.

Як і всі конструктори та ігрові набори ЛЕГО створені у відповідність до строгих стандартів якості, також і базова будівельна пластина відповідає всім необхідним вимогам. Перед продажем проводиться низка досліджень на міцність, нагрівання і т.д.

Серія LEGO Duplo дарує своїм фанам ще кілька новинок. Зверніть увагу на наступні набори:

  • Пожежна машина (10969);
  • Поліцейська ділянка та гелікоптер (10959);
  • Поліцейський мотоцикл (10967);
  • Пожежна частина та вертоліт (10970);
  • Похід до лікаря (10968).

У дужках прописано індивідуальний артикул набору, за допомогою якого можна знайти необхідний набір на нашому сайті.

Купити кожен із наборів ви зможете у нашому інтернет магазині з 1 березня 2022 року.

 

  • 5.0

    14 кві, 2022
    Думали між великою пластиною і цією, то вирішили все ж взяти цю, трохи меншу. І знаєте, її цілком достатньо, щоб виставити будь-який набір серії. В нас ще є набір з кемпінгом, тому зелений колір чудово підходить. Усі деталі вогнища, ялинок, стільці та намет поставили на основу, а мікроавтобус стоїть поблизу. Плануємо ще придбати щось з тваринами, тому пластина точно не буде стояти пустою.
    Достоинства:
    Якісна основа, без жодних недоліків. Всі деталі добре кріпляться. Дитина одразу розуміє, що це травичка.
    Недостатки:
    Можна було б зробити на половину: зелений і синій, чи зелений і жовтий.
  • 5.0

    14 кві, 2022
    Основа чудова, не посперечаєшся. Зелений колір яскравий, приємний дитині. До того ж, дуже зрозумілий для дитини, бо це ж травичка надворі. Сину набагато більше подобається кріпити детальки на основу, ніж збирати окремо. Це ще й додає деякої організованості, коли все зібрано, збірку можна зручно демонструвати. Кутики добре заокруглені, тому безпечні для дитини.
    Достоинства:
    Великий розмір - майже 40 сантиметрів квадратних. Деталі добре тримаються, проте дитина може і роз'єднати самостійно. Приємний зелений колір.
    Недостатки:
    Шкода, що немає додаткових деталей.

Рекомендуємо подивитися ці товари