>
Під замовлення
599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

4 шт.
1 шт.
13.6 × 1 × 14 cm
6+
0 шт.
4.3

Опис

Перед вами мініфігурка персонажа DC Comics - Марсіанський Мисливець у виконанні компанії LEGO. Справжнє ім'я мисливця - Джон Джонз, є засновником і членом команди Ліги Справедливості, що складається також з супергероїв: Аквамена, Бетмена, Чудо-Жінки, Зеленого ліхтаря, Супермена і Флеша.

Місією команди є і буде - захищати невинних!

Джон - Зеленошкірий мешканець планети Марс, абсолютно випадково опинився на Землі прилетівши на космічному кораблі в 1975 році, за допомогою своїх сил прийняв зовнішній вигляд людини, працює детективом. Завдяки своїм суперсилам Мисливець з ЛЕГО може просто і швидко розслідувати будь-який злочин і покарати злочинця. Володіє умінням ставати невидимим і приймати вигляд людини або тварини, чудово володіє телепатією і телекінезом, дуже швидкий і витривалий, володар рентгенівського зору. Може літати, керуючи повітрям завдяки телекінезу. Всі його здібності ідентичні суперсилам Супермена, а фізіологія наближає його до безсмертя, але дуже чутливий до вогню.

Вогонь для марсіанського Мисливця ЛЕГО немов криптоніт для Супермена, він втрачає можливість використовувати свої суперсили, стає слабким і вразливим, не може контролювати своє тіло.

Але є унікальним володарем суперсили - умінням змінювати щільність власного тіла, може бути міцним немов камінь або зовсім невловимим.

У нього є друзі і він шановний колегами, але насправді самотній, відчуває себе так, адже залишився останнім з цілої раси зеленошкірих Марсіан. Вважає своїм обов'язком через свої дії представляти свій народ. Що дуже гідно здійснює. Станьте другом Зеленошкірому Мисливцю вже зараз, адже він відчуває себе чужим на нашій планеті.

Але пам'ятайте, Джон дуже доброзичливий, але до нього складно знайти підхід, він переконаний що немає такої людини, яка зможе прийняти його таким, яким він є насправді. Переконайте його в зворотному разом LEGO 5002126.

 

  • 3.0

    15 січ, 2021
    Мне нравится минифигурка, но почему мы получаем минифигурку Марсианского охотника только в пакетике. Где полный набор Сторожевой Башни...Касательно принта на ногах, то да, тут он качественно выделяется среди других героев. Опять же, я скажу, что ненавижу стиль New 52 (хотя бы из-за того, как много DC пихает его нам в глотку с самого начала). Думаю, я просто хочу, чтобы эта тема была основана на анимационном шоу «Лига справедливости»; поскольку Бэтмен 1 был в значительной степени основан на мультсериале Бэтмена.
    Достоинства:
    Неплохо поработали с принтами.
    Недостатки:
    Ненавижу стиль. Хочу большой набор Сторожевой Башни.
    • 18 бер, 2021
      А реально, почему нету Сторожевой башни? Я что-то даже не задавался этим вопросом.
  • 5.0

    15 січ, 2021
    Упаковка - стандартный полиэтиленовый пакет. На передней части он пытается повторить знаменитую позу Супермэна, когда тот летит вокруг Земли. Если бы вы ожидали, что сумка будет до краев заполнена деталями, спешу вас расстроить, их всего 4. Как видите, ММ - очень подробная минифигурка. У него даже есть печать на ногах (впрочем, сейчас это стало стандартом), а лицо выглядит довольно угрожающе. Мне также нравится этот плащ, он красивый синий,но если вы заглянете под эту накидку, вы найдете восхитительную печать на спине!
    Достоинства:
    Принты очень хорошо сделали. Есть даже под накидкой, хотя могли бы на этом и сэкономить.
    Недостатки:
    У меня до сих пор нету Зеленого Фонаря((
    • 18 бер, 2021
      За плащ и принты дополнительный лайк. Хотя я и так хотел бы себе эту минифигурку.
  • 5.0

    15 січ, 2021
    Выпущенный вроде как еще в 2014, он и сейчас выглядит довольно неплохо. На тот момент вообще все детальки в нем были новые. Он основан на версии The New 52. У него зеленая голова с красными глазами и черным вокруг них, чтобы показать глубину глаз. У него зеленый торс с красными ремнями на груди. Вокруг его плеч синий воротник от накидки. Ноги в основном синие с красным рисунком.
    Достоинства:
    +1 злодей в мою коллекцию. Если у вас есть Зеленый фонарь, то у вас есть все шансы собрать первоначальную JLA.
    Недостатки:
    Нет. Это ж просто минифигурка.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари