>
Уточнити наявність у постачальника
4199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

94 шт.
3 шт.
19.1 × 4.6 × 14.1 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Йо-хо-хо, ласкаво просимо на борт! Проте розслабитися за пляшкою рому Джеку Горобцю не світить, адже до нього вже наближаються пірати, зомбовані Чорною Бородою. Дайте їм відсіч у раритетному наборі LEGO "Кабіна капітана", а потім поміркуйте над тим, як збільшити Чорну перлину, заточену в пляшку.

Мініфігурки в каюті

У даний набір, який є невеликим за розміром збірки, додано 3 мініфігурки. Причому серед них присутні як позитивні, і негативні герої, щоб розіграти цікаві сцени з їх участю.

  • Джек Горобець. Не зважаючи на статус пірата, Джек хоче залишатися модним. Тому в наборі він носить білу сорочку поета, синю жилетку, коричневі штани та довгий смугастий пояс. Довге волосся забране бордовою пов'язкою на голову. Обличчя двостороннє - злякане та спокійне;
  • пірат №1. Він належить до команди Чорної бороди і знаходиться під його владою. У фігурки коричневий колір шкіри, роздерта на грудях майка та світлі штани. Обличчя двостороннє - спокійне і зі злим оскалом, проте білі очі нагадують, що в обох випадках пірат зомбований;
  • пірат №2. Ще один прислужник Чорної бороди також має темний колір тіла. Він одягнений у сірі штани та має ремінь через плече. Обличчя одностороннє - сердите, з виколотим оком.

До фігурок у наборі ЛЕГО 4191_1 додається безліч аксесуарів: підзорні труби, абордажні шаблі, пістолети, компаси та інші знакові деталі піратського життя.

У гостях у капітана

Крім мініфігурок та аксесуарів, набір також додано 3 окремі збірки, які виставляються разом і таким чином формують кабіну капітана.

  1. стелаж для трофеїв. Він збирається з коричневих пластин - полиць та золотистих конусів. Також він прикрашений білими кістками та черепом на верхній полиці. На решті двох виставлено прозорі пляшки із зображенням корабля збоку, адже Чорна борода знайшов спосіб зменшити великі кораблі та закрити їх у пляшки;
  2. глобус на підставці. Сама підставка збирається з кількох коричневих деталей, що формують 4 ніжки. На них встановлюється глобус - дві половинки, з'єднані разом. Ви можете також обертати механізм нижче, щоб відобразити його різними сторонами;
  3. стіл. 4 кістки складають основу, прикріплені до маленького корабельного штурвала золотистого кольору. Вже на конструкцію встановлюється кругла пластина-стільниця. На столі знаходиться золотий кубок, смолоскип і кругла карта, яка є картою Мао Куна, що веде до загадкових місць (початкова карта була досить великим шматком і Джек Горобець вирізав її, щоб не залишити Барбоссі).

Ще нікому не вдавалося спіймати стримати Джека Горобця і піратам Чорної Бороди не вдасться, тому весело проведіть час, борючись з піратами і досліджуючи каюту в наборі ЛЕГО “Кабіна капітана”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    17 сер, 2023
    Набір є частиною четвертого блокбастера "Пірати Карибського моря. На дивних берегах", тому його не можна назвати випадковим комплектом збірок. Окрім деталей та інструкції, у коробку доданий двосторонній плакат (!) та картка з Джеком Горобцем. Цей набір пропонує 2 загрозливих види зомбі, а також унікальний вираз обличчя капітана Джека Горобця. Як завжди, кількість деталей, пов'язаних з їхніми торсами і виразами облич, особливо для цих зомбі, просто приголомшлива. Вони мають настільки дражливий вигляд, що вам захочеться зібрати з них цілу команду. Є тільки одна річ, яка мене розчаровує. За таку непомірну ціну, яку ми платимо за ліцензію, ми повинні отримати ще одну мініфігурку. Цей набір просто рясніє деталями! Він постачається з такою кількістю крутих і корисних елементів, як-от темно-коричневі телескопи, шаблі, кістки, крем'яний пістолет тощо. Але найкращі, звичайно ж, друковані деталі як карта Країни Мертвих. Збірки з них виходять невеличкі, однак наскільки я зрозумів, цей набір скоріше доповнення, тому все гуд)
    Достоинства:
    Нові мініфігурки зомбопіратів дуже детальні, видно, що на цьому не економили. Всі деталі рідкісні, принтовані та без наліпок. Можна об'єднати з Помстою королеви Анни. Окрема дяка за постер усередині.
    Недостатки:
    Висока ціна по причині ліцензії та раритетності набору. Скорочення звичайних чотирьох мініфігурок до трьох мініфігурок.
  • 4.0

    17 сер, 2023
    Общее впечатление от набора несколько неоднозначное. У него есть интересные новинки, глобус и бутылки довольно хороши. Все минифигурки также классные, но либо есть в других наборах, либо не столь критичные. Глобус — лучшая вещь всего комплекта, но я не знаю, где вам может понадобиться больше одного. И что удивительно, если вы отомстите королеве Анне, там действительно не хватит места, чтобы разместить вещи в каюте капитана. Набор дает большую ценность за детали, но как отдельный набор он проигрывает. Для меня наборы на 5/5 - это такие, которых хочется взять несколько и начать творить, здесь же такого не происходит. Хотя он однозначно имеет право на существование, однако по одному в руки.
    Достоинства:
    Основан на фильме, к чему я отношусь в большинстве случаев позитивно. С этими костями и бутылками моментально узнается пиратская тематика. Глобус - очень крутая вещь. Сами по себе минифигурки детальные и узнаваемые.
    Недостатки:
    Очень небольшой набор, особенно по теперешним ценам. Джека можно получить в других наборах.
  • 5.0

    17 сер, 2023
    В свое время самый доступный для покупки набор - Каюта капитана, теперь же требует нормального такого капиталовложения. Однако наполнение от того не становится менее достойным. Три минифигурки, две новые винные бутылки и довольно крутой глобус. Набор дает нам капитана Джека Воробья и двух пиратов Черной бороды. Это тот же Джек Воробей, что и в Фонтане молодости, но с переключаемой головой для более шокированного вида. Фактический набор состоит всего из трех небольших частей. Самая большая из них — это винная полка. Самое примечательное в ней — две прозрачные бутылки с изображением корабля на боку. Это единственный набор с прозрачными бутылками, так что если они вам нужны, то пожалуйста. Остальной набор состоит из двух небольших сборок, подставки для глобуса и стола.
    Достоинства:
    Разнообразие новых и редких деталей. Разные кости, бутылки, подзорные трубы, шпаги и так далее. Джек не уникальный, однако все также хорош. Пираты Бороды имеют разные оттенки кожи и могут сойти за зомби где угодно.
    Недостатки:
    Сейчас цена взлетела очень высоко.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

1 шт.
6+