>
Під замовлення
24999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

425 шт.
3 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Раритет Хороші сусіди в Бікіні Ботом

"Хто мешкає на дні океану?" - цю фразу знає практично кожна дитина і навіть багато дорослих. Адже саме з неї колись починався наш день перед походом в дитячий сад, школу, а в деяких випадках і на роботу. Історія жовтої губки, яка мешкає в місті Бікіні-Ботом знайшла феноменальний успіх по всьому світу. Це і спонукало компанію LEGO випустити конструктор під назвою «Раритет Хороші сусіди в Бікіні Ботом». Він ідеально підходить для дітей віком від 7 до 12 років, і буде цікавий як хлопчикам, так і дівчаткам.

У цьому наборі вас чекає 425 різноманітних деталей і 3 персонажі: Губка Боб, його найкращий друг Патрік, і вічно незадоволений восьминіг Сквідвард. Кожен з героїв зовні виглядає максимально реалістично, в порівнянні зі своїм оригіналом з мультсеріалу. Вони не схожі на «стандартні» фігурки ЛЕГО: Губка Боб повністю квадратний, Патрік виглядає як справжнісінька морська зірка, а засмучене обличчя Сквідварда впізнають навіть ті, хто бачив його лише раз.

На окрему увагу заслуговує одне з найзнаменитіших місць Бікіні-Ботома - ананасовий будинок, в якому живе головний герой популярного мультсеріалу. Компанія LEGO ретельно підійшла до створення цього легендарного місця. Тут присутнє ліжко, з якого Спанч Боб починає свій день протягом багатьох років. Стіни прикрашають фотографії близьких друзів і домашнього вихованця Губки Боба - Гері, мініфігурка якого також входить в конструктор. Є і крісло з телевізором, навпроти якого головний герой відпочиває після робочих буднів в закусочній «Красті Краб». При бажанні будинок можна розгорнути внутрішньою стороною назовні, щоб мати можливість краще розгледіти його інтер'єр.

До речі, сценаріїв для гри присутня величезна кількість, адже крім головних персонажів і «будинка-ананаса» дитина зможе зібрати такі знакові предмети, як:
- шезлонг, в якому так часто і так невдало любить засмагати Сквідвард;
- ріфодуй - аксесуар, що кріпиться до спини Спанч Боба. З його допомогою в одній із серій серіалу герой разом з Патріком очищав морське дно;
- катер, для отримання прав на який наш жовтий друг так старанно ходить в автошколу;
- гриль для приготування улюблених усіма жителями Бікіні-Ботома крабсбургерів.
Все це забезпечує високу реіграбельність, завдяки якій дитина буде повертатися до гри знову і знову. Таким чином ви можете не переживати, що конструктор набридне їй після першої або другої гри.

Ще однією важливою особливістю конструктора «Раритет Хороші сусіди в Бікіні Ботом» є повна екологічність деталей. Пластик відповідає всім світовим стандартам якості, тому ви можете не переживати за його можливий негативний вплив на дитину. Купити в Україні ЛЕГО Губка Боб можна прямо на нашому сайті!
 

  • 5.0

    3 сер, 2020
    Усі улюблені персонажі в одному наборі. Домівка у вигляді ананасу така незвична. Всі герої мають смішні обличча. Мені подобаєть як мої діти намагаються говорити голосами героїв. Нам пощастило, ми брали набір із собою на море, отож відтворили багато сцен із мульту.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

205 шт.
7+