>
Під замовлення
679 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

106 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
3.0

Опис

Ось і довгоочікувана новинка із серії LEGO Ninjago під назвою 71740 Електричний робот Джея. І як ви вже могли здогадатися завдяки назві, із деталей цього набору можна буде зібрати чудового бойового робота Джея, який допомагає ніндзя боротися з ворогами. Давайте ж подивимося на робота детальніше.

Озброєний до зубів

Цей робот точна копія робота показаного в четвертому сезоні мультфільму LEGO Ninjago, Робот синього кольору — такий саме, як і колір костюма його власника. Завдяки шарнірам робот має можливість рухати ногами і руками. Робот озброєний великим мечем в одній руці і обертовими лезами в другій. У центрі робота розташована кабіна, в яку і залазить Джей для управління ним.

Епічна битва

У наборі є і противник Джея — лиходій Айзор. У його розпорядженні знаходиться чотириколісна гармата, яка стріляє масивними снарядами по бойовому роботу. Для того, щоб зробити постріл досить натиснути на кнопку, що знаходиться позаду гармати. Ухилитися від снарядів роботу буде нелегко.

Невеликий вівтар

Також з деталей цього набору можна побудувати невеликий вівтар, біля якого на підставці стоїть золотий сай. Вівтар додасть антуражу вашій епічній битві.

Дві мініфігурки

В комплекті є дві мініфігурки.

  • Перша — це фігурка ніндзя Джея в звичному синьому костюмі з маскою.
  • Друга — фігурка його ворога, лиходія Айзора, озброєного великим сталевим мечем.

Де купити?

Купити цей набір ЛЕГО Ninjago 71740 Електричний робот Джея можна в нашому магазині. Досить натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

  • 5.0

    30 бер, 2021
    Ми будували разом з сином і це вперше, коли йому настільки сподобалось. Адже це поєднання того, що він найбільше любить: роботи та ніндзя. Ракетниця злодіїв - зірка цього шоу, хоча син стріляє в усе підряд. Зараз ми разом дивимось серіал Ninjago, тому все, що нам зараз потрібно - це більше наборів з ніндзя!!!
    Достоинства:
    Не знаю з якої це серії та чи дійсно він відповідає серіалу, але загальне враження позитивне. Маємо великого робота, маленький джип, печеру та 2 мініфігурки.
    Недостатки:
    Можливо, робот і простий, але для маленьких дітей якраз.
    • 1 кві, 2021
      Згоден. Це ж набір від 4-х років. Треба бути трохи дурним, щоб очікувати від нього багато.
  • 2.0

    5 бер, 2021
    Этот набор...просто ужасный. Побочные конструкции довольно посредственные, но они лучше основной сборки. о есть минифигурки хороши в этом наборе, но мех меня просто пугает. Может быть, дизайнеры LEGO не смогли найти лучшего способа вставить минифигурку, но я имею в виду, действительно ли других способов не было? Даже на полке оставлять такой набор не хочется. Я не рекомендую этот набор взрослым или детям, которые действительно ценят сборки в своих наборах.
    Достоинства:
    Как вариант, понравится разве что детям, так как в нем есть игровые функции и классные минифигурки.
    Недостатки:
    Ужасный мех, никакие побочные сборки, маленький размер. Даже на полке оставлять не хочется.
  • 2.0

    5 бер, 2021
    Особисто не знаю наскільки набір буде успішним. Для мене серія Ніндзяго це більше про самих ніндзя і храми, битви. Якщо я захочу набір з роботом, то візьму щось більше і цікавіше. Той же набір, який нещодавно вийшов (31115). Цей робот виглядає як мінімум дивно, а додаткові сборки просто не до чого. Хіба що мініфігурки сподобались, але брати лише заради них не має сенсу.
    Достоинства:
    Цікаві мініфігурки, ще й 2 на такий набір.
    Недостатки:
    Робот абсолютно не сподобався. Додаткові печери, машини і тд взагалі ні до чого. Також уявіть, наскільки просто складається робот, якщо сумарно в наборі 106 деталей.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари